I WANT BACK

/ Permalink / 0
I somras åkte jag till LA Hollywood och var med i en talangtävling (WCOPA) och nu längtar jag tillbaka sååå mycket! Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där, jag har aldrig känt så förut. Man blir ju lite sugen på att lämna kalla tråkiga Sverige och dra! Sen gör det ju inte saken lättare när man fått erbjudanden från några som jag träffade där i somras :( Hmmm... Är livet till för att levas, och när vet man när man lever de? Min rumskompis Ruth som även vann ett stipendium och flyttade till New York! Anton Gold och jag på Millions of Milkshakes: God Kväll!

VÄRLDENS SÄMSTA FILM

/ Permalink / 0
Igår gick jag på Förhandsvisningen av "Scott Pilgrim vs The World" Det var verkligen en av dom sämsta filmer som jag sett i hela mitt liv!! Jag mådde illa hela filmen, flera gånger funderade jag på att gå, men jag satt i mitten och ville inte störa alla andra. Bredvid mig satt Janet Leon (Made In Sweden) och hon gick typ efter 10 min. Jag förstår henne! Det kändes verkligen som att man var påverkad av något under hela filmen, den var så otroligt konstig .. kan inte ens förklara! Var du där så förstår du. Det enda som "räddade" filmen var några roliga kommentarer från huvudpersonen, men annars USCH! BLÄ! vilken dålig film! den får typ 0.05 av 5.


EXILIM KAMEROR

/ Permalink / 0
Idag har jag varit och hälsat på hos CASIO :-D www.exilim.se Där hämtade jag sju digitalkameror till alla tjejer i GPG! Dom är såååå snygga och jag fick självklart en GUL <3 Här är min <3 Min heter EXILIM EX-Z800 Och har 14.1 MEGA PIXELS samt LCD skärm ;) Snart ska jag dra på Förhandsvisning på PARK och då ska jag ta med min nya kamera! :) Kramar
Till top