BÖCKER

/ Permalink / 4

Visst är det fint med böcker :) 

Jag samlar på olika saker och Böcker är en av dom! 

Andra saker som jag samlar på är vin, födelsedagskort, glasburkar, fotografier och drömfångare. 

 

Jag tycker att det är så snyggt när man har fullt med böcker uppradade i färgordning och storleksordning, det ser rent ut och så gillar jag känslan av att gå och välja en bok.. 

Jag skulle garanterat vilja ha ett helt rum med bokhyllor på alla väggar fulla med böcker, såååå snyggt!! 

Varför vi har så mycket böcker är för att vi läser mycket böcker och det är väl därifrån intresset har kommit. 

 

Linus fick en massa böcker av sin mormor som jag packade upp i går, kolla vad fint: 

 

 
 
 
 
 
 
#1 - - Linnéa:

Vd som saknas är träsnidade bokhyllor lite mörkare modell så får böckerna lite mer tyngd och håller med det är fint med ett litet bibliotek hemma, bokhyllor från golv till tak <3

#2 - - Micaela:

När jag blir rik och köper min stora gård (haha ;-)) så ska jag ha ett bibliotek fyllt av böcker i stora mörka hyllor i massivt trä och två oxblods-fotöljer i brittisk stil som man kan sitta och läsa och mysa i!

#3 - - Johanna:

Jag håller så med dig! Det blir så himla hemtrevligt med böcker. Jag samlar ju faktiskt på barnböcker, trots att vi inte har några barn än^^ Men jag kan verkligen inte låta bli när jag är på loppis och får se en riktigt fin gammal barnbok. Så våra framtida barn kommer ha ett eget bibliotek. Lyxigt värre^^ hihi

#4 - - Masken:

Ja, böcker är ju helt klart en härlig inredningsdetalj :) Mina hyllor ser dock inte lika välordnade ut eftersom böckerna är sorterade efter författare... och de flesta rätt färgglada :)

Till top