BAMSE OCH HÄXANS DOTTER

Allmänt, ELLEONORA / 2017, bamse och häxans dotter, biskopsdotter.se, nyår / Permalink / 2

Jag trodde aldrig för ett år sedan att vi skulle gå på Bio med Elleonora när hon var 2 år, men det har vi gjort och det gick jättebra! 

Hon känns så stor, hon pratar en massor, går runt och säger "hej" till folk när vi är ute i affärer eller liknande, hon sätter på sig skorna själv, hon borstar tänderna själv, hon väljer ofta vad hon ska ha på sig, hon säger "tack mamma/Pappa" efter maten, hon säger även "klia tack" på kvällen när hon ska sova för hon älskar att bli kliad på ryggen. 

Det här är ju vårt första barn och innan vi fick barn så trodde jag att tvååringar var jättesmå och förstod typ ingenting. Jag har ju inget att jämföra med direkt, men när jag träffar barn som är runt 3-4 år så tycker jag att Elleonora är väldigt lik dom på sättet, hur hon leker med andra barn och håller konversationer. 

Nu på landet så lekte hon kurragömma med sin kusin typ hela tiden, hon räknade till 3 (det är så långt hon lärt sig) och sedan säger hon "Kommer" och letar för fullt. 

Efter hennes tur så är det väldigt viktigt att den andra ska räkna och hon brukar gömma sig på samma gömställe flera gånger om :P 

Hon säger själv till när hon vill gå och sova och då går hon och kramar alla andra och säger "Natt" , alltså hela hon är så otroligt söt nu och både jag och Linus kan stå och le för oss själva och glömma allt annat runtomkring. Man är så sjukt stolt och det är svårt ibland att ta in att det är vår dotter.. man liksom tänker "Vart kom hon ifrån och hur kom hon hit?" 

Jag kan fortfarande inte förstå att hon har legat i min mage och att hon är en blandning mellan mig och Linus :P 

Tillbaka till Bion, Sedan några månader tillbaka så blev Elleonora helt frälst i Bamse och när hon fick åka till Kolmården under Halloween så pratade hon om det i flera dagar efter då hon fick krama Bamse och Skalman.

Efter det så har "Bamsefilmen" spelats på repeat här hemma typ varje dag, därför kände jag bara att vi måste gå och se den nya Bamsefilmen med henne på Bio! 

Den var endast 1 timme lång så det gick jättebra, hon satt på egen stol med munnen öppen, det gick knappt att få kontakt med henne :P 

I mitten på filmen blev hon lite trött på att sitta på sin stol, så då stod hon upp och kollade, sedan fick hon sitta i mitt knä tills filmen var slut. 

Nu pratar hon konstant om "Bamse Bio" och tror att den finns att se på Youtube, så jag har spelat upp Trailern några gånger idag ;) 

 

Nu ska jag försöka att fortsätta min "slappna av och ta det lugnare" period, så jag tänkte börja sticka lite, lägga ett stort pussel som jag vann i Julklappspelet, läsa Harry Potter och ta en lång promenad om dagen. 

Det har varit så mycket med Bloggen nu inför Julen, jag vet att fler av er har sagt att det varit för mycket sponsrade inlägg, jag förstår vad ni menar och jag ska försöka sprida ut dom lite mer och börja skriva mer "vanliga" inlägg om mig och så. 

Snart är det verkligen 2017 och jag vet inte om jag kommer orka lägga upp ett "Årsinlägg", det har hänt så mycket det här året och det brukar ta en hel dag att göra ett årsinlägg. 

Jag vet iaf att det kommer hända en stor grej 2017, och året har inte ens börjat. 

Jag börjar även få lite åldersnoja.. jag blir 29 år och det känner jag mig verkligen inte som.

Men jag får väl köra på det där "Ålder är bara en siffra" ;) 

Ha det fint! 

/ Biskopsdotter 

#1 - - Anonym:

Du är en sååå duktig tjej med allt du gör.
Jag fäste mej direkt vid din blogg💖
Den har varit så bra hela tiden.
Kul att läsa om lilla Elleonora med.
Kramar Maud

#2 - - Sofie Palm:

Åh jag blir också 29 år nu och tror faktiskt jag haft en släng av 30-årskris. Läste att det var rätt vanligt ändå... jag hoppas det inte blir värre utan lite lugnare nu 🙏🏻

Till top