VÅRNYHETER FRÅN LUNDMYR OF SWEDEN

Allmänt, ELLEONORA / barnkläder, barnkläder, biskopsdotter.se, ekologiska barnkläder, elleonora, lundmyr, lundmyr of sweden, lundmyrofsweden, marin, sailor, vårnyheter / Permalink / 6

Jag är som ni vet Ambassadör för Lundmyr Of Sweden och nu har deras underbara vårkläder kommit in! <3 

Elleonora fick hem några plagg, jag är helt förälskad i kläderna och tack vare Lundmyrs "I will grow with you" Funktion på kläderna så kommer Elleonora att kunna ha dessa plagg fram till höst! <3 

 Sedan vill jag även puscha för kvalitén i Lundmyrs kläder, det är verkligen så stor skillnad mot tex kappahls kläder och dom håller mycket längre! 

Det beror mycket på att Lundmyr har Ekologiska Barnkläder vilket jag tycker är viktigt. 

 Här kommer en massa härliga bilder på Elleonoras nya Outfit! 

 

 Ni hittar Mössan HÄR, Byxorna HÄR och Jackan HÄR

/ Biskopsdotter 

#1 - - Julia:

Det var då det sötaste jag sett!!!<3

#2 - - Helena :

Vilken bedårande flicka du har 😍

#3 - - Johanna:

Urgulligt!!! Jackan hade jag gärna köpt i vuxenstorlek också om den fanns! ^^ hihi

#4 - - Ellinor:

Vilken söt outfit! Älskar marinblått, kommer bli mycket i marinblått till vår bebis när vi ska ut med båten på somrarna :D Man måste ju köra hela stilen hehe :)

Svar: Samma här :D
Lilie Biskopsdotter

#5 - - Heléna:

Jaha, jag som bara klagar på deras kläder ;) Jag hade en body från dom, jättesöt men så vansinnigt dålig kvalitet! Noppig och sladdrig och jättekonstig. Jag är väldigt noga med våra kläder och inga andra är noppiga (förutom strumpbyxor, vad är det med strumpbyxor och noppor??) eller konstiga. Hade jag bara fått ett måndagsexemplar eller vad?

Svar: Mina bodys har inte nopprat, kan ju vara olika material på dom, vet faktiskt inte. Är det bara bodyn som nopprat eller fler saker? :)
Lilie Biskopsdotter

#6 - - Heléna:

Jag har bara haft en body och när den var så dålig köpte jag inget mer från dom.

Svar: Okej, vad tråkigt :/ jag har inte haft några problem iaf. Jackan som Elleonora har nu tycker jag att det är jättebra kvalité på :)
Lilie Biskopsdotter

Till top