VECKA 40

Allmänt / Permalink / 2

Ja, nu är det bara 6 dagar kvar enligt "Appen" och det känns så skönt. 

Bloggen blir lite lidande nu de här sista veckorna då jag är så trött och inte orkar hålla igång lika mycket som innan. 

Det är väl rätt så naturligt att jag just nu bara fokuserar på mig själv och familjen, försöker göra det bästa av dagarna tills det är dags. 

 

Elleonora trivs jättebra på dagis och det betyder så mycket för mig, Linus har börjat lämna henne på morgonen nu så att jag ska kunna vila, men jag saknar henne hela tiden och kommer alltid och hämtar henne förtidigt :P 

 

Jag väljer även att unna mig det jag är sugen på, jag tänker att snart är det dags och efter förlossningen så vill jag inget annat än att gå ner i vikt och må bättre, så nu passar jag på och göder mig själv och barnet, försöker på alla sätt att njuta av graviditeten för det här kommer troligtvis bli den sista. 

 

Jag får lite flashbacks från när jag var gravid med Elleonora, nu har bonden röjt åkern utanför huset och jag har verkligen börjat få höstkänslor. Elleonora kom i Oktober så det är väldigt likt på många sätt. 

 

Jag slogs även av hur stor skillnad det kan vara på kroppen när jag hittade  denna bild från ungefär samma tid förra året! När bonden hade skördat åkern då. 

 

Nu har jag även fått hem en jättefin syskonvagn som jag ska visa er, nu känns det som att vi har allt vi behöver inför "Lilla e`s" ankomst. 

/Lilié 

Till top