PILBÅGSTÄVLING - VISBY

Allmänt, PILBÅGEN, Samarbeten / biskopsdotter.se, bågar och pilar, gotland, långbåge, medeltidsveckan, pilbågsskytte, pilbågstävling, ragim wolf, visby / Permalink / 0

Vi gjorde en massa olika saker när vi var på Gotland, men främst så hängde vi i Visby och besökte medeltidsmarknaden och gjorde medeltida saker som att skjuta pilbåge, rida häst, klä oss i medeltidskläder och äta medeltida mat. 

En utav dagarna deltog Linus i en pilbågstävling, det var meningen att jag också skulle vara med, men jag var så otroligt trött och gravidsvullen. 

Jag har fått en massa besvär med handlederna och fötterna, sedan så var någon av oss tvungen att vakta Elleonora också, hon var inte lika sugen på att gå på pilbågstävling :P 

Vi prickade även in den varmaste dagen, det var olidligt varmt och det fanns ingen skugga inne på arenan, så mellan alla ronder så gick vi ut från arenan och satte oss i skuggan. 

Linus var väl förberedd med våra egen tillverkade pilar med material från Bågar & Pilar samt vår nya fina långbåge som också kommer från Bågar & Pilar :) 

Dock så fanns det ingenstans att öva innan, pilbågsmarknaden som vi gått till några dagar innan lät ingen öva där då det var 131 deltagare. 

Linus lyckades ändå att ta sig till Rond 2, självklart hade han velat gå till final men konkurrensen var stor och han hade behövt öva innan, skjuta in sig på avstånden och tavlorna. 

Det var roligt att han deltog och nu vet vi vad man behöver öva på till nästa gång. 

 
 
Vår nya långbåge :) 
 
Men visst var han fin i kläderna som jag hade sytt till honom? :) 
 
 
Linus kusin "Cimpa" med sina fina kläder som han köpte: 
 
 
/ Lilié 
Till top