STRANDHÄNG PÅ GOTLAND

Allmänt / biskopsdotter.se, gotland, stränder, tofta / Permalink / 2
 Det blev en del stranddagar också när vi var på Gotland och det är ju ett måste! 

Jag skulle lätt kunna åka till Gotland och bara hänga på olika stränder en hel vecka, det känns verkligen som att man kommit utomlands och är det bra väder så ser jag ingen anledning till att just åka utomlands för att komma till en strand. 

Elleonora kan även tillbringa en dag på stranden utan problem, fast hon hade lila läppar och var trött så ville hon inte åka tillbaka till huset de gånger som vi var på stranden. 

Det var jag som fick bestämma när vi skulle åka då jag fick ont i ryggen efter ett tag. 

Sedan så är det inte så härligt att hänga på stranden när man är höggravid, fötterna sväller av värmen, det är svårt att hitta ett bekvämt sätt att sitta på och jag vill inte visa mig i badkläder då alla i princip skulle stirra ut mig och min mage, men det är ett problem som jag har och alla gravida är ju absolut inte lika stora som jag verkar vara och bryr sig inte heller, vilket jag önskar att jag inte heller skulle göra för flera gånger under veckan så hade jag bara velat slänga av mig alla kläder och svalka mig. 

Det är något som jag kommer ångra när jag ligger på dödsbädden och något som jag kommer pränta in i mina döttrar! "Du är inte ful" "du är inte tjock" "du har all rätt att se ut som du vill" "lyssna inte på vad andra säger och tycker" "du vet bäst själv" osv. 

Jag kommer säga det dagligen, och jag kommer lära dem att syna de människor som säger elaka saker till dem. 99% av fallen så är personen i fråga, alltså den personen som säger något om mitt utseende till mig, den personen har själv stora problem med sin kropp eller är beroende av något mm. Ingen är perfekt och folk som tycker att det har rätt att öppna munnen om någon annans vanor eller utseende borde kolla sig i spegeln först. 

Jag jobbar dagligen på att inte ta åt mig av vad folk säger om mig, jag borde vara van vid det här laget efter alla påhopp man får via bloggen, men jag blir aldrig van. 

Sedan så gör det så ont när man får små pikar av folk som står en nära, man vill ju bara vara omtyckt och man vill att folk ska vara stolt över en, men jag har märkt att det spelar ingen roll vad jag gör, jag kommer alltid att vara ett samtalsämne. 

 

Linus är mycket starkare än vad jag är psykiskt, han skiter verkligen i om någon säger att han är smal, blek eller ful. 

Han har fått höra det hela livet av allt och alla men han slänger av sig kläderna och gör det han vill ändå. 

Men det bästa med honom är att han även ger svar tillbaka när någon slänger ut sig något om honom, jag måste öva på det, jag måste öva på att våga säga det jag tänker i sådana situationer. 

När jag gick på KBT så fick jag lära mig det/öva på det med min psykolog. Vi spelade typ teater ibland och så låtsades min psykolog vara den personen som jag kände mig påhoppad av och så skulle jag säga något tillbaka på ett snällt sätt istället för att bara skratta bort det och lägga det i min ryggsäck. 

Hursomhelst, här kommer lite blandade bilder från stranden, och JA min dotter är naken!!!!! OMG, jag visar rumpan på min dotter på sociala medier! Jag är världens sämsta mamma.

Jag ska svara på det själv, nej jag är inte världens sämsta mamma, tvärtom, jag tycker att jag är en jävligt bra mamma och jag gör alltid det som är bäst för min dotter. 

Hon vill inte ha kläder på sig på stranden så varför ska jag då tvinga på henne det. 

Att visa rumpan på en treåring tycker jag inte heller är farligt på något vis, däremot om jag skulle zooma in på hennes vagina och lägga upp en sådan bild, ja då kan jag också tycka att det är fel. 

Och varför ska män få visa brösten men inte kvinnor? hela vår värld är ju så sjukt skruvad.

 

Märks det att jag är trött på folk? 

Är det konstigt att jag hellre hänger med våra höns, kaniner och katter? 

/ Biskopsdotter 

#1 - - Sofia:

Du har så rätt i allt du skriver! Jag önskar också att jag hade vart starj nog att visa mig på stranden när jag var gravid,herregud jag slutade gå på banysim med pojken när jag var gravid med lillasyster för att jag kände mig så fet och ful,och inom mig inte ville att folk skulle kolla snett,hemskt....

Och visa rumpan på lillan, finns inget konstigt med en liten söt rumpa, precis som du skriver, det beror väl helt på vad man visar och hur man visar barnet, den dotter leker oskyldigt på stranden,hon står inte naken och posar utmanande, gör det du gör, du gör det bra 💖

Svar: Jag har fått så mycket skit för att jag la upp en sådan bild på Ellie förut. Kram
Lilie Biskopsdotter

#2 - - Johanna:

Jag vill verkligen besöka Gotland någon gång, det verkar så himla vackert! Jätte härliga strandbilder du tagit, det verkligen skriker sommar om dem.

Jag tycker att du verkar vara en fantastisk mamma och kvinna överlag. Du tar tag i saker själv och verkar följa ditt hjärta när det kommer till barnuppfostran och familjelivet. Helt klart en stor inspirationskälla som andra gott kan lära ett och annat av, och den som säger något annat är bara avundsjuk!

Svar: ♥️
Lilie Biskopsdotter

Till top