LEKSAKER FRÅN HIKO

Allmänt / biskopsdotter.se, hiko.se, julklappar / Permalink / 0

(Sponsrat Inlägg) 

Är ni ute i god tid med alla julklappar? 

Jag har nog dem flesta klara, det är en kvar att handla men sedan kan jag luta mig tillbaka. 

I år har jag nästan köpt alla klappar på nätet, om man är ute i god tid så är det ju mycket bekvämare och man kan sitta och jämföra priser, leta julklappar i lugn och ro, spara länkar och tänka efter. 

Men självklart måste man beställa dem i tid om de ska hinna komma fram innan julafton. 

För er som bor i Jönköping eller i närheten så kan jag tipsa om Hiko.se, man kan fortfarande beställa hos dem och hinna hämta klapparna på deras lager innan 15:00 i morgon! 

Jag brukar ofta kolla in Hiko.se när jag letar efter något till barnen, dem har stort utbud och låga priser, snabba leveranser och även ett eget märke. 

Det känns lite trist att det inte är någon snö här i Stockholm, har det varit det någon julafton de senaste 10 åren? Jag kommer inte ihåg just nu, vi har ju firat både på landet, i Järvsö och här hemma i Stockholm så det har varit lite olika. 

Men om snön skulle överraska oss och komma på julafton, då vill jag vara ute och åka pulka och använda alla vinterleksaker som Elleonora har, just nu står dem bara och skräpar, så tråkigt! 

Men jag ska iaf kolla in Hiko.se nu i mellandagarna och hoppas på att jag hittar något fint till nästa jul kanske, det gäller att vara ute i god tid ;) 

 

 

GOD JUL <3 

/Lilié 

Till top