VACCINATION

Allmänt / biskopsdotter.se, drop in, inför resan, sveavaccin, vaccinera sig / Permalink / 0

 (Sponsrat Inlägg) 

Nästa år så ska vi åka på en utlandsresa för första gången med barn! 

Det är mycket som man ska hålla koll på och vi har redan nu börjat planera, dock går det aldrig riktigt att planera med barn då sjukdomar kommer och går. 

Jag hoppas iaf att vi kommer iväg, det skulle vara så roligt! 

Inför resan så har jag kollat upp lite ifall vi måste vaccinera oss, eller framförallt barnen. 

Vi kommer åka till Grekland och jag tror att man behöver vaccinera sig mot Hepatit A och B. 

Men vart vaccinerar man sig? 

Jag hittade sveavaccin.se och tanke nog besöka dem här i Stockholm. 

De har nämligen alltid drop in där man kan få rådgivning om vad man behöver vaccinera sig mot när man ska åka utomlands. 

Det känns tryggt att ta rådgivning från dem då de som jobbar där är specialistläkare och sjuksköterskor med särskild kompetens för att ge reserådgivning och vaccinering av vuxna och barn! :) 

De utför även vaccinering mot TBE, Influensa, Gula febern inklusive intyg för äldre samt utfärdar recept på malariaprofylax! 

Jag vet att både Linus föräldrar och hans mormor ska åka till Afrika nästa år, så detta är ju ett väldigt bra tips till dem. 

Vi som bor på landet behöver verkligen vaccinera oss mot TBE också, den här sommaren hade alla i familjen en fästing på sig vid flertal tillfällen, så läskigt! 

Linus har även haft borelia en gång. 

Det är något som vi verkligen måste ta tag i inför nästa sommar. 

Jag måste säga att sveavaccin verkligen har en hel del bra produkter, de har även lättare akutsjukvård vid Stockholms Centralstation! 

Men det bästa är nog deras "Inför Resan" kategori, där kan man välja det land man ska åka till och så får man info om det landet samt vilka vaccinationer som de rekommenderar/ är generella. 

 
/Lilié vaccin
Till top