ELLEONORAS NYA INDIAN SÄNG

Allmänt, ELLEONORA / barnmöbler, barnrum, barnsäng, biskopsdotter, biskopsdotter.se, hoppekids, inredning, mammablogg, säng med rutschkana / Permalink / 5

Nu mina kära läsare ska ni få se vad som har hänt i Elleonoras rum! 

Jag har ju berättat att vi har gjort om en hel del, bla så har vi tapetserat en till vägg och sedan har jag satt upp nya tjocka gardiner. 

Men den största skillnaden är Elleonoras nya säng från Hoppekids <3 

Den är helt magisk och hon älskar den! 

 
 Sängen är byggd som en lägre våningssäng, dvs två plan och det ger utrymme för mer lek. 

Sängen är inte bara en säng, utan den har en rutschkana, en stege så man kan klättra upp och det är en madrass både uppe och nere så man kan sova på båda planen men också leka och bygga kojor. 

 
 På nedre delen kan man hänga gardiner och då blir det som en liten grotta där inne. 
 
 

 Sängen finns i en massa olika modeller och stilar, jag valde "Indian Sängen" i Premium kvalité, då får man en lite tjockare stomme, det är skåror i trappan så man inte halkar lika lätt och så är det handtag i trappan så man kan hålla i sig när man klättra upp. 

Sedan så får man med en massa textilier och kuddar som gör sängen extra personlig. 


 

 Det som jag älskar med Hoppekids är att sängarna går att kombinera med nya produkter och på så sätt kan sängen växa med barnet. 

Nu ville vi ha en rutschkana till Elleonora, men om några år kanske hon inte vill ha det längre och då kan vi montera ned den, vi kan göra sängen högre och lägre. 

Man kan köpa till förvaring, ändra färg och motiv på tygerna samt bygga om sängen till en våningssäng om det skulle behövas. 

 

 Sängen finns i två storlekar, antingen kan man välja 70x160 (som egentligen skulle passa Elleonora bättre storleksmässigt just nu) eller så kan man välja 90x200 som vi valde då hon har så stort rum, och vi vill gärna kunna sova med henne om det skulle behövas. 

Sängen är testad för 100 kg så det funkar alldeles utmärkt och den är även Svanenmärkt och det känns väldigt bra och tryggt! 

Vi har haft sängen hemma i ett par dagar nu och varje morgon springer Elleonora in på rummet och skriker "mamma, Pappa, Wiiiieee" 

Hon har även velat sova i sängen två gånger, då har Linus legat med henne nedtill och det har funkat jättebra! 

Jag älskar helheten i hennes rum nu, det är vackert! 

Elleonora fick även en tillhörande sittpuff, den är jätteskön att sitta på eller bara använda som stöd när man ligger på golvet, framförallt till oss föräldrar som måste sitta och "Heja" när Elleonora ska åka Rutschkana i en timme :P  

 

Jag har fotograferat Elleonora när hon testar sin nya säng, jag tänkte att det får bli ytterligare ett inlägg för annars blir det för mycket bilder ;) 

Då kan ni även se hur stor sängen är i jämförelse med henne. 

 (Inlägget är skrivet i samarbete med Hoppekids)

/ Biskopsdotter 

#1 - - Sanna:

WOW!!!!

#2 - - Marianne :

Så vackert rum! och vilka fina bilder <3
Och grattis till Bebis nr 2!!!!

#3 - - Sofia:

Verkligen ett drömrum 😍

#4 - - Johanna:

Du har lyckats super bra som vanligt! verkligen jätte fint!!

#5 - - Elena:

Hej. Hyllan med lådorna är jättefin och undrar vart du köpt den.

Svar: Hej!

Jag köpte den på loppis och målade den själv :)
Lilie Biskopsdotter

Till top