VINN EN MÖSSA FRÅN STELLA BLAKE

Allmänt / biskopsdotter.se, bli en vinnare, bloggtävling, mössa, pälsmössa, stellablake, stellablakewear, tävling / Permalink / 27

Nu drar jag igång årets första tävling! 

Denna gång har ni chansen att vinna en mössa till ett värde av 1199 kr från Stellablakewear.com 

Ni kan välja mellan en Svart eller Beige/vit mössa. 

Här nedan kan ni se hur mössorna ser ut på mig: 

 

TÄVLINGSREGLER! 

 1: Skriv en motivering i en kommentar i detta inlägg. 

2: Följ @stellablakewear på Instagram 

 Tävlingen avslutas 29 Januari kl 12:00. 

Vinnaren kontaktas via mail, så glöm inte att fylla i era Emailadresser! 

Lycka till! 

 / Biskopsdotter 

#1 - - Christina Frisberg:

Supersnygga mössor om du frågar mig , men det är ju klart en skönhet klär ju i allt som bekant :)
Jag skulle mer än gärna bära en svart mössa när jag är ute i skog & mark på mina träningsrundor mest varje dag ja man vill ju vara varm & skön & även snygg ute i löpspåret såklart ;)
Följer bägge sidorna på instagram under @christinafrisberg

#2 - - Solbritt:

Har ingen svart mössa så toppen om jag vann en sådan vacker mössa.

#3 - - trisse:

Man ska vara rädd om toppen på kroppen. En ursnygg mössa skämmer ingen.

#4 - - Annica Nilsson:

Så himla snygg mössa. Jag har typ en liknade fast en billigare variant och är för stor för mig. Därför vill jag vinna en svart till mig själv.
Följer på insta. Anniicanilsson.
Bloodsband@live.se

#5 - - Titti skarp:

hoppas vinna en beige vit
då jag ingen mössa har
har gillat på insta
hoppas på turen
Titti

#6 - - Lena:

Det är svårt att känna sig snygg i mössa. Denna mössan är ett undantag. Min kompis har en och jag vill, vill också känna mej fin i mössa.

#7 - - Caroline :

Tänk att få vinna en så fin mössa! Jag hoppas på lite lycka i denna tävling så att jag skulle kunna få bära mössan!! Man vet aldrig :)

#8 - - Ulrika armano:

Första intryck är viktigt må du tro, vore fantastiskt att vinna denna huvudbo, så andra kunde förundras liksom jag, när jag för första gången såg den idag. Just nu äger jag ingen alls, så om dagarna jag fryser om huvud och hals. Vann jag skulle jag bli varm i hjärta, huvud och kropp. Håller tummar och öron att en vinst på vinterkylan sätter stopp!

#9 - - Tommy:

Hej hopp

Supersnygg mössa som jag hoppas får pryda huvudet på sambon.
Hon är en frusen person och jag skulle gärna hjälpa henne hålla värmen.

Ha det fint
Tommy

#10 - - Ana:

Underbar mössa som jag gärna skulle vilja vinna. Jag känner att jag förtjänar en så fin present för allt slit och hård arbete jag har lagt in under mina elva år i Sverige. Från SFI till någon som om 4 månader tar högskoleexamen, medan jag fick 2 barn är oerhört mycket jobb men också fina stunder. =)

#11 - -

Jag skulle vilja ha en svart vacker mössa till min mamma hon har gått arbetslös senaste 6 månaderna så har hon inte föredragit att unna sig själv genom att konsumera, hon har istället prioriterat sina barns önskemål, Min mamma vill inte köpa annat än billiga saker till sig själv.. Jag vill kunna överraska min mamma på alla hjärtans dag med denna present. hoppas innerligt att kunna glädja mitt allt hon är min present i livet hoppas detta blir hennes........ Håller tummarna att du väljer mig, skulle glädja mig ❤️❤️

#12 - -

Jag skulle vilja ha en svart vacker mössa till min mamma hon har gått arbetslös senaste 6 månaderna så har hon inte föredragit att unna sig själv genom att konsumera, hon har istället prioriterat sina barns önskemål, Min mamma vill inte köpa annat än billiga saker till sig själv.. Jag vill kunna överraska min mamma på alla hjärtans dag med denna present. hoppas innerligt att kunna glädja mitt allt hon är min present i livet hoppas detta blir hennes........ Håller tummarna att du väljer mig, skulle glädja mig ❤️❤️ Min gmail: lomaali@icloud.com

#13 - - Johanna:

Jag har fått min fru att flytta med mig från Danmark där snö är mycket mer sällsynt till kalla Stockholm. Därför skulle jag vilja ge henne en varm och snygg mössa så att den extra kylan blir till något positivt :)
Följer på instagram @jowhannaw

#14 - - My:

Precis vad jag behöver för att hålla mig varm. med stil såklart ;) jag hoppas på turen att få vinna och önskar mig en beige .D

#15 - - Anne:

Att skydda sitt huvud med en snygg mössa är väl balt.

#16 - - Elin:

Som student är det inte ofta jag unnar mig något utöver det mest nödvändiga. Skulle bli superglad om jag vann en beige mössa som kan värma mig nu under vintern :)

#17 - - Caroline Torbjörnsen Valberg :

Hade velat ha en beige då jag använt min befintliga så nu är det hål i den. Skulle vara härligt med en hel och SNYGG mössa!

#18 - - Caroline Torbjörnsen Valberg :

Följer på IG "colatjejen89"

#19 - - Camilla:

Trist att det fortfarande används äkta päls på plagg. Vi borde väl veta bättre än så, eller hur?!

Svar: Absolut. Du har helt rätt.
Lilie Biskopsdotter

#20 - - Amanda:

Åhh perfekt när jag jämt går runt och fryser! Följer på insta: amandalotta

#21 - - Paola:

Min 17-åriga dotter hade en liknande mössa ... i modellen, men INTE kvaliteten. Den säckade ihop totalt och blev oformlig, och bollen blev alldeles tufsig efter tvätt. Hon älskade verkligen den mössan, och nu går hon utan och fryser. En beigevit skulle jag vilja vinna till henne. @mikkimuz på IG :)

#22 - - Paola:

Fast vänta!! Är det ÄKTA päls? I sådana fall är jag INTE med och tävlar.

#23 - - Annika Nilsson:

Tappade bort min favoritmössa förra vintern och har därför denna vintern antingen gått utan mössa, eller i nödfall (när det varit sådär ruskigt kallt) tagit en gammal mössa med ful reklam på och hoppats att ingen ser mig! Eftersom jag går till och från jobbet varje dag (ca 35 min enkel väg) så skulle jag verkligen behöva en mössa som jag kan känna mig fin i och som jag alltid vill ha på mig. Den här mössan är verkligen en drömmössa! Så snygg! Hoppas så att jag nästan hoppar volter av förväntan! Instagram (aneritrea)

#24 - - Madelene:

Så fin mössa 😍 Jag är i behov av en ny mässa eftersom min favoritmössa gått sönder precis. Skulle känna lite bättre om jag fick vinna denna fina! Hoppas till tusen! Följer på instagram @madde_cancersurvivor. KramMadelene/maddevla@hotmail.com

#25 - - Amanda :

hej! :)

Sent ute men jag vill vara med och tävla :)
Skulle gärna vilja vinna den svarta mössan.
Jag tappade min egna mössa på en skidresa och gillade verkligen modellen!
Hoppas på vinst.

Trevlig kväll :)

#26 - - Jeppe&Jullan:

Japp, jag följer på Instagram som "lulefamiljen"

Nu bor jag i landets nordligaste delat och de här bilderna med vårkänslor som dyker upp på sociala flöden just nu känns långt borta än. Jag hade en urhärlig fin mössa, min favorit, Just nu lånar jag snart sexåriga sonens extramössa. En slags reklammössa som det står "EA Games" på. Om man känner mig, och vet hur ofantligt yr jag blir, de få gånger jag testat att spela något TV-spel, så är den texten rätt skrattretande.

Såhär kan jag inte ha det. Jag borde ha köpt en ny mössa för längesen, men alltså - varför unna sig själv något när det är såååå mycket roligare att handla åt barnen? "Ska handla åt mig själv idag". HA! Ungefär lika mycket som jag kommer tillbaka från Konsum med "bara två liter mjölk" (händer aldrig).

Iaf, en ny snygg mössa. Ja tack. Verkligen, verkligen väldigt mycket ja tack. Sådär bubblande, fnittrande, förtjusande mycket JA TACK! :-)

#27 - - Jonas R:

Oj vilken superfin mössa! Det skulle bli en perfekt present till tjejen när vi firar ett år tillsammans! Hon är dessutom från filippinerna ursprungligen så hon går alltid runt och fryser. Men inte ens hon skulle kunna klaga med den mössan =) Följer på insta (jrandeblad)

Till top