BÄSTA MATTAN FÖR UTERUMMET

Allmänt, MITT HEM, Samarbeten / aruba matta, biskopsdotter.se, inredning, mattor, måttbeställda mattor, ruugs, ruugs.se, slittålig matta, utematta, uterum / Permalink / 0

Snart börjar jag känna mig klar med uterummet, det är lite små saker som ska till men sen är jag klar och då ska jag och Linus ha en drink och spelkväll där när E sover :) 

Jag borde bli klar den här veckan, så det blir nog till helgen ;) 

Detta rum har verkligen förvandlats genom åren och bytt stil från och till samt funktion. 

Nu i vintras var det ju ett kaninhus och för något år sedan var ju TV4 nyhetsmorgon hemma hos oss och filmade uterummet då jag hade byggt en lastpallssoffa. 

Men nu vill jag ha ett riktigt uterum där man kan sitta på kvällarna eller om det regnar ute, det skulle även gå att sitta där i höst och vinter om man har lite värme. 

Nu har jag iaf hittat den perfekta mattan, både i form, färg och kvalité. 

Tidigare hade jag en rund turkisk matta, men den klarar inte fukt och smuts så bra. 

Därför har jag nu bytt ut den mot denna Arubamatta från Ruugs.se

 

Varför denna matta är så bra för uterummet är för att den är behandlad med smutsavstötande medel under tillverkningen vilket gör den lämplig att lägga på platser med högt slitage. Aruba är också specialgjord för att klara av vatten. 

Man skulle även kunna ha denna matta på altaner eller balkonger. 

Sedan så älskar jag att den går att måttbeställa, man kan i princip få den i vilken storlek man vill, jag valde en rund matta 200x200 cm. Mer info om denna matta finns HÄR

 

Varför jag väljer Ruugs är för att man kan få skräddarsydda mattor i valfria mått med gratis leverans på en vecka! 

Sedan så har de väldigt bra utbud på mattor. 

/ Lilié 

Till top