ETNODESIGN - SITTPUFFAR

Allmänt, MITT HEM, Samarbeten / biskopsdotter.se, etnodesign, fårpäls, kelim, patchwork, päls, sittpuff, sittpuffar, skinn / Permalink / 1

Som ni vet så älskar jag naturmaterial och mönster, men jag tycker att det är svårt att hitta bra butiker som har det jag letar efter när det kommer till Inredning. 

Sakta men säkert så håller vi på och byter ut olika möbler här hemma för att skapa en mer hemtrevlig och sammanhållande känsla. 

Nu var det dags för sittpuffarna i vardagsrummet, de hade sett bättre dar! Våra gamla sittpuffar var extremt tråkiga och katterna hade klöst sönder dem. 

Men jag ville inte bara byta ut sittpuffarna mot något annat tråkigt och opersonligt, utan jag har letat en massor och hamnade tillslut hos Etnodesign

De har allt som jag gillar! <3 

Kelim mattor, Patchwork mattor, olika skinn och pälsar, kuddfodral,väskor, sittpuffar och även African art. 

Ni som gillar den här stilen som jag har hemma, ni kommer älska etnodesign.se, gå in och kolla nu! 

 

Första sittpuffen är gjord utav fårpäls och läder, sittpuffarna kommer utan fyllning för att hålla fraktkostnaderna nere. 

Men man kan lätt fylla sittpuffarna med det man har hemma så som frigolitkulor, tyg, trasmattor/liknande, kuddar, reklamblad/skrynklat tidningspapper, handdukar. Kan med fördel användas även som förvaring av vinter/sommarkläder.

Jag fyllde den färgglada patchwork med bomullsflis som man kan köpa till, men den stora sittpuffen som är gjord utav fårpäls fyllde jag med en massa små kuddar som jag hade liggandes i förrådet. 

 Elleonora blev helt förälskad i dessa sittpuffar, hon ville ligga och sova på dem!
 
 

Som sagt, den färgglada sittpuffen är gjord utav läder och det jag känner är bra med etnodesign är att alla skinn och pälsar är en biprodukt från köttindustrin och inga djur har dödats för pälsens skull! 

De värnar även om att sätta kvalitet och hantverk främst, att använda naturliga och ekologiska material.

 
 
Här kan ni se hur man fyller sittpuffen:
 
 
Dessa sittpuffar passar så bra in i vårt hem! 
Ni hittar Fårpälsmodellen HÄR och Patchworkmodellen HÄR
/ Lilié 
 
#1 - - Guccimamma - norrbotten:

så snygg sittpuff! :)

live it!

Svar: Tack! :) Linus kompis tyckte att det såg ut som en gremlin, en annan en hund :P Jag älskar den!
Lilie Biskopsdotter

Till top