MITT STORA OLIVTRÄD

Allmänt, MITT HEM, Samarbeten / artflowers, artflowers.se, balkonglådor, biskopsdotter.se, inredning, krukor, medelhavskänsla, min trädgård, naturtrogen växt, olivträd, trädgård, uterum / Permalink / 0

Drömmen om egna oliver! <3 

Alltså jag har nog köpt ett riktigt olivträd varje år i flera år och de bara dör när vintern kommer. Jag gör säkert en massa fel, men ärligt talat, är det någon som ens skördar oliver från sina olivträd här i Sverige? Kanske om ni har växthus? 

Hursomhelst, jag tycker att det är så vackert med olivträd men onödigt att köpa nya varje år, så nu har jag faktiskt ett naturtroget olivträd från artflowers.se och jag är så otroligt nöjd! 

Man kan knappt se någon skillnad på om det är ett "riktigt" träd eller ej. 

Detta träd är 170 cm högt och har en massa fina mörka oliver i sig, ni hittar det HÄR

 

Förutom olivträdet så kom det en stor leverans i går med underbara produkter från artflowers till vårt uterum. Nu håller jag på och piffar en massor och självklart kommer det upp bilder sen när rummet är "klart" 

Men jag kan visa er några saker nu. 

 

Dessa fina korgkrukor har jag nu satt upp i mina egengjorda amplar, så fint och det passar så bra med känslan som jag vill ha i rummet. 

Lite medelhavs/medeltidskänsla. 

 

Sedan så var jag tvungen att klippa ned vår kaprifol då den såg helt vissen ut och tappade alla blad :( 

Det blev väldigt tomt på väggen efter det, men då kom jag på att jag kunde hänga dit balkonglådor med petunior i, det blev faktiskt riktigt fint! 

 
Ni hittar alla produkter hos artflowers.se :) 
/ Lilié 
Till top