SÄTT BLOCKLJUSEN PÅ TIMER

Allmänt, Samarbeten / artflowers, artflowers.se, biskopsdotter.se, blockljus, vaxljus med timer, värmeljus med timer / Permalink / 1

Jag måste verkligen tipsa er som inte redan vet att det finns! 

Naturtrogna vaxljus som man kan ställa in med Timer :D 

Alltså det här är nog en utav höjdpunkterna i år :P jag är så fascinerad över dessa ljus. 

Jag fick hem de från artflowers.se för några dagar sedan och har nu testat så att det verkligen funkar innan jag tipsar er, och det gör det! 

Ljusen behöver batterier och sedan så väljer man på knappen under ljuset om man vill att ljuset ska vara On, Off eller på Timer. 

Väljer du Timer så är ljuset tänt i 6 timmar från att du sätter på det och så lyser det i 6 timmar framåt, stängs av själv och sätts på 18 timmar senare, dvs samma tid som du satte på ljuset dagen innan. 

 

Det ser så verkligt ut då ljusen är gjorda utav vax och lågan rör på sig och skiftar ljus. Först  hade jag tänkt att ha alla ljus i uterummet, men det blev så fint på öppna spisen i vardagsrummet så nu vet jag inte vart jag ska ha de. 

Jag får väl byta plats på dem beroende på vart jag sitter. Jag skulle vilja ha hela huset fullt med dessa ljus, det är ju hur bra som helst då man inte behöver vara orolig över att det kan börja brinna och så är det ju jättemysigt att komma hem till detta sken. 

Ni hittar alla olika modeller HÄR

 

Hos artflowers så finns det olika slags ljus, det finns blockljus i olika storlekar och färg samt små värmeljus som också går på timer. 

Jag har nu satt ut fyra värmeljus i lyktorna vid hängmattorna och det ser så fint ut nu på kvällen när man tittar ut genom fönstret eller om man sitter ute. 

Ni hittar vämeljusen HÄR.

/ Lilié 

#1 - - Jennie :

Du har så fint hemma! Det ser så fridfullt ut och väldigt hemtrevligt.

Till top