UNIFLEX BEMANNING

Allmänt, Samarbeten / UNIFLEX BEMANNING, biskopsdotter.se, lediga jobb, rekrytering / Permalink / 0

(Sponsrat Inlägg) 

 Någon som letar efter nytt jobb eller behöver hjälp med att rekrytera ny personal? 

Då kan jag tipsa om Uniflex bemanning. 

Deras kunder arbetar främst inom sektorerna Industri, Logistik, Bygg, El & Tele, Administration & Kontor, Försäljning och Kundservice.

 Här är lite mer info om de olika Yrkesområderna: 

 Industri Exempel på tjänster: montörer, produktionspersonal, cnc-operatörer, kvalitetskontrollanter.

Logistik Exempel på tjänster: truckförare, lagerpersonal.

Bygg Exempel på tjänster: Träarbetare, betongare, målare, anläggningsarbetare

Kontor & Administration Exempel på tjänster: telefonister, assistenter, receptionister, växelpersonal

Försäljning & Kundservice Exempel på tjänster: Kundtjänstmedarbetare, innesäljare, callcenterpersonal, fältsäljare

 

Uniflex erbjuder bemanning i sex grundkoncept: 

1:Personaluthyrning, eller bemanning som man nuförtiden oftast säger, används när du snabbt behöver personal på plats vid t ex sjukdom, semester, glapp mellan anställningar eller mindre arbetstoppar. Kontakta dem så hjälper de dig direkt!

2: Med en bemanningspool får du personal som är upplärd hos er och är redo varje dag för att rycka in där det behövs. Bemanningspoolen ger flexibilitet, maximal effektivitet och är perfekt för snabba inställelsetider och korta uppdrag.

3: Studentbemanning är lösningen då du behöver flexibel personal med hög kompetens med kort varsel. Vi har ett nära samarbete med universitet, högskolor och studentföreningar och kan snabbt erbjuda pigga och duktiga studenter som arbetar extra hos oss. De är beredda att hoppa in när du får behov vid tillfällig frånvaro, mindre projekt, arbetstoppar, inventeringar, säsongsbehov eller event.

4: Vid tillfälle när du behöver bemanna större projekt med ett stort antal konsulter går de igenom behoven i god tid innan projektstart och kartlägger arbetsmomenten för att säkerställa rätt bemanningslösning. Vid dessa projekt rekommenderar dem en ”In-houselösning”. Det betyder att en person från Uniflex alltid finns på plats hos er och agerar Teamledare för deras konsulter. Teamledaren hjälper till med administration och introduktion av konsulterna.

5: Uniflex har hjälpt många kunder att hitta den perfekta medarbetaren genom deras kvalitetscertifierade och välbeprövade rekryteringsprocess. Sedan 2002 har de gjort över 56 000 rekryteringar.

6: Hyr ni in mycket personal föreslår Uniflex en ”In-houselösning” vilket innebär att de har en HR-ansvarig Teamledare på plats hos er i era lokaler. Teamledarens arbetsuppgifter kan variera enligt era önskemål men arbetar i huvudsak med introduktion av nya inhyrda och bemanningsoptimering. Teamledaren deltar även på produktions- och personalmöten.

För mer info besök deras hemsida HÄR

/ Lilié 

Till top