ZERVANT

Allmänt, Samarbeten / biskopsdotter.se, fakturering online, zervant / Permalink / 0

(Sponsrat Inlägg)

Någon som frilansar här? 

Nu förtiden så behöver man inte starta egen firma och man bara gör småjobb här och där. 

Det är så sjukt enkelt att fakturera utan företag och det öppnar upp så mycket möjligheter. 

Jag kommer ihåg när jag jobbade som modell för en massa år sedan, då ville arbetsgivaren att jag skulle fakturerar dem, men jag hade inget företag eller "F-skattsedel" så jag förlorade en massa jobb. Samma sak hände när jag gjorde lite småjobb som statist, så det blev inga fler jobb då. 

Men nu ser ju verkligheten helt annorlunda ut, det finns en massa olika sätt att fakturera på och om man vill starta ett eget företag men är rädd för att allt som fakturering innebär, så kan jag starkt rekommendera Zervant

 

 "Zervant grundades 2010 av tre entreprenörer som tröttnade på det administrativt krångliga pappersarbete som hör ihop med att starta och driva ett litet företag.

Dagliga uppgifter som att skapa fakturor, hålla koll på arbetstimmar och försäljning, ha en tydlig bild av företagets ekonomi och sköta bokföringen tar oftast allt för mycket tid och energi. Dessutom måste man hålla reda på moms, skattebetalningar och andra krav från myndigheterna."

Zervant är helt enkelt ett faktueringsprogram för egenföretagare och småföretag. 

En mall som gör det enklare att skapa och skicka fakturor. 

Om detta hade funnits för 10 år sedan så hade nog mitt liv sett lite annorlunda ut, jag hade tagit tag i mina drömmar fortare då, men jag blev så avskräckt utav folk som haft eget företag och berättade för mig hur krångligt det var med allt administrativt och hur lätt det var att gå i konkurs om man inte hade huvudet på skaft. 

Jag testade några gånger men gav upp direkt. 

Är det någon som har erfarenhet utav detta, eller kanske till och med använder sig utav Zervant? :) 

Jag tror att egenföretagandet kommer växa enormt de närmaste åren, för det finns verkligen så mycket hjälp att få nu, ta steget och våga! :) 

 / Lilié 

Till top