LILLAS EGNA SAGOR

Allmänt, ELLEONORA / att få ett syskon, barnböcker, biskopsdotter.se, gravid, lillas egna sagor, mamma, mammablogg, personliga barnböcker / Permalink / 0

Det här är nog det roligaste jag har hittat till Elleonora, Personliga barnböcker! <3 

Jag letade efter böcker som handlade om syskon då jag har märkt att Elleonora tycker att det är roligt och att hon förbereder sig på att "Lilla E" ska komma. 

Jag hittade då lillasegnasagor.se och blev helt förälskad! 

Det finns en massa olika böcker att välja mellan och det hela går ut på att ditt barn eller de barn du vill ge boken till är huvudpersonen. 

Man får välja i princip allt utseendemässigt så att barnet i boken ser ut som barnet som ska få boken, även andra karaktärer får man skapa med rätt ögonfärg, hårfärg, frisyr mm. 

Jag gjorde två böcker, en som handlar om Elleonora och hennes kusin "Milo" och en som handlar om Elleonora och hennes kommande lillasyster, jag suddade ut namnet på boken så att ni inte skulle få se "Lilla E´s" namn ännu, jag tänker att vi håller på det ett tag till.  

 

Jag hade lite svårt för att välja hårfärg på Elleonora, hon är väldigt ljusbrun nu och lite blond på topparna, så jag tyckte inte att helt brun passade. Men jag känner inte heller att helt blond passar. 

Hon kommer troligtvis att bli mörkhårig när hon blir äldre för hon ser precis ut som jag gjorde i hennes ålder. 

Sedan så vågade jag inte sätta något hår på "Lilla E" ännu, men om hon är lik Elleonora så kommer hon komma ut med mörkt hår. 

 

Så roligt att se att Elleonora gillar böckerna också, vi har läst de två kvällar i rad nu. 

Jag kommer definitivt att beställa från Lillas Egna Sagor igen. En jättebra present att ge bort också, tex till dop eller födelsedag. 

/ Lilié 

Till top