LILLEBROR ELLER LILLASYSTER?

Allmänt, ELLEONORA / baby nr 2, biskopsdotter.se, gravid / Permalink / 4

Det är frågan det :P 

Jo men vi vet vad det ska bli och det är många som gissat. 

Jag har nämnt några gånger i bloggen, redan innan vi fick Elleonora, att jag alltid har sett två flickor framför mig. 

Jag har haft en bild/dröm om att jag går på en äng med en flicka i varje hand, så jag har nog alltid vetat och den här gången var jag väldigt säker innan ultraljudet, men självklart blir man berörd ändå, och fast jag visste att det skulle vara en flicka till så kändes det så konstigt att få det bekräftat. 

Vi ska alltså få en liten flicka till <3 

Jag är överlycklig och det känns så rätt bara, det här har jag drömt om hela mitt liv, så nu händer det. 

Det roliga är att Elleonora har sagt från det att hon fick veta att jag hade en bebis i magen, att det är en lillasyster och att hon inte vill ha en lillebror :P 

Ärligt talat så skulle vi blivit lika lyckliga för vad det än är, det är verkligen så som många säger, det viktigaste är att barnet är friskt och mår bra och att graviditeten och förlossningen kommer gå bra. 

Först funderade vi på att inte ta reda på könet, men jag är så nyfiken av mig och jag ville bara få mina känslor bekräftade så vi frågade nästan direkt när vi kom in till ultraljudet. 

Det känns så bra att Linus känner likadant, han sa innan att han hoppades på en till tjej och att han föredrar tjejer framför killar (av en massa olika skäl) sedan så är vi så vana vid Elleonora så det känns väldigt naturligt med en flicka. 

Det ska bli så roligt, jag vill inte ta ut för myckte i förskott, men man måste få tro att allt kommer gå bra och jag måste hålla fast vid min bild av oss tre på ängen. 

Det känns bra på så många sätt, vi kommer inte behöva köpa något nytt, vi har en massa fina barnkläder från Elleonora som vi kommer kunna återanvända och jag slipper hamna i en inredningsmani :P Haha, hade det varit en kille så hade jag redan stått och rivit tapeter nu :P

Tänk, vi ska bli tvåbarns föräldrar och det kommer en ny liten varelse hem till oss i September. 

Nu har jag varit tvungen att backa ytterligare en vecka, jag var lite tidigare än vad dom trodde innan, så den här lilla flickan kommer komma i början på September (Om allt går som det ska) 

Linus kommer vara rätt så ensam på mansfronten, Vi har en han katt sedan är alla andra tjejer, dvs tre honkaniner, vår tjejkatt Pricken, Elleonora, Jag och nu lilla E. 

Vi har inte bestämt namn helt ännu, men vi fastnade båda för ett namn som också börjar på E, det var inte meningen att båda tjejerna skulle ha namn på samma bokstav, faktiskt så ville jag nästan frångå det då det är så vanligt nu. 

Men vi har fastnat för ytterligare ett namn på E, så jag kommer kalla henne för Lilla E nu när jag skriver om henne på bloggen. 

 
/ Lilié 
Till top