MIN DRÖMTRÄDGÅRD

Allmänt, Samarbeten / biskopsdotter.se, wexthuset, wexthuset.com / Permalink / 0

(Sponsrat inlägg) 

Jag älskar att hålla på i trädgården och ibland så drömmer jag mig bort, jag drömmer om oändligt med pengar så att jag skulle kunna bygga min magiska trädgård

Jag skulle så gärna vilja bygga en trädgård som blommar året runt, så fort vårblommorna är borta så kommer sommarblommorna upp osv. 

På Hösten skulle jag vilja ha en massa pumpor som växte fritt på märken i en massa olika färger, jag skulle vilja göra vackra dekorationer med löv och kottar. 

På vintern skulle jag vilja klä alla ingångar med stora granar, belysning, en isbana med statyer och en stor släde med juldekorationer och julblommor. 

Ja, ni kanske förstår, det finns så mycket man vill göra och när man har möjligheten men inte pengarna eller tiden så blir man ibland lite irriterad. 

men vi gör så gott vi kan, förra året så köpte vi en liten pergola som vi ledde våra vindruvor upp på, vi lät vindruvorna sitta kvar under vintern och hoppas nu att den börjar växa ännu mer. 

Drömmen är att det ska se ut något såhär: 

 

Sedan har jag alltid drömt om att ha en massor med rosa körsbärsblommor och olika magnolior på tomten, tänk vilka underbara fotograferingar man skulle kunna ha där! 

Jag hittade denna bild hos wexthuset.com och den visar typ exakt så som jag vill ha <3 

 
Vilken dröm! 
/ Lilié 
Till top