DOPTAVLOR

Allmänt / biskopsdotter.se / Permalink / 3

(Sponsrat Inlägg)

Jag tycker att det är så fint med doptavlor och har alltid velat ha det till Elleonora. 

Men jag visste att vi ville ha ett barn till och jag tänkte nog att jag skulle vänta till dess med att beställa doptavlor. 

Nu är jag säker på att vi inte ska ha fler barn för jag har så mycket annat som jag verkligen vill hinna göra innan jag dör, jag vill så gärna ta tag i musiken igen, men det får vänta tills Lilla E har vuxit till sig lite. 

Hursomhelst, det finns ju så fina doptavlor och jag fastnade för dessa tavlor som anpassar sig i 1:1 skala till barnets naturliga födelselängd. 

Jag har ju sett dem cirkulera i sociala medier, framförallt den skissen som är stående/handritad och finns hos födelsetavlor.se 

Men jag vill ju inte vara som alla andra ;) så jag tittade runt på deras hemsida och hittade ett annat motiv, en liggande bebis som kändes rätt. 

Så nu har jag beställt en doptavla till Elleonora och en till Elisabeth, det ska bli spännande att se hur dem kommer passa här hemma. 

Jag har även köpt två guldramar som de ska sitta i, det kommer nog bli jättefint, jag kan lägga upp bilder sen när de kommit. 

Här kan ni se olika motiv som finns att köpa:

 
Jag valde denna till E och E: 
 
/ Lilié 
 
 
#1 - - Hanna:

Vilka fina tavlor!

Svar: Visst :)
Lilie Biskopsdotter

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh, verkligen så fina!

#3 - - Sofia:

Verkligen så mycket sötare än de "vanliga" 👌 ska nog också beställa dessa på mina små

Till top