FÖRSTA PEPPARKAKORNA

Allmänt / biskopsdotter.se, pepparkakor / Permalink / 1

Jag kommer ihåg känslan när man var barn och inte orkade vänta på någonting, så är det med Elleonora nu och jag förstår henne. 

Hon frågar i princip varje dag om det är jul och när snön ska komma :P

Förra helgen ville hon baka pepparkakor, men jag tyckte att det var lite förtidigt så jag höll ut henne till denna helg, därför bakade vi pepparkakor nu på morgonen och lyssnade på "Lugna Favoriter" som har börjat spela endast julmusik nu, det var mysigt :) 

 

I fredags skulle vi köpa present till Linus mamma som fyllde år, när vi var på väg så kom vi på att det var "Black Friday" och vilket kaos det var i alla butiker, på vägarna och även på nätet. 

Alltså jag har aldrig varit med om något liknande!? 

På morgonen vaknade jag av 52 mail från olika företag som ville  att jag skulle handla hos dem, jag fick även en massa sms under dagen? 

Det håller fortfarande på, jag skulle gå in på H&M hemsida för att kolla på julklappar, men jag blev placerad i kö för att det var så många som besökte dem samtidigt :P 

Dagen innan så besökte vi även invigningen av "Stora Coop" som öppnade här ute hos oss, vi hade ingen tanke på att det skulle vara SÅ mycket folk, vi satt även då i bilköer och trängdes inne i butiken. 

Nu vill jag inte sätta min fot i en butik igen på några månader! De resterande julklapparna tänker jag köpa online :P 

Känner ni igen er? :)

 
/Lilié 
#1 - - Carro :

Vart har ni köpt kransen på dörren? Otroligt fin!

Svar: Hos artflowers.se :)
Lilie Biskopsdotter

Till top