FÖRSTA SNÖN

Allmänt, ELLEONORA / biskopsdotter.se, snö / Permalink / 4

Jag kommer ihåg när jag var liten och vaknade till att det var snö ute, den känslan var så härlig. 

Igår fick jag se Elleonora uppleva det och jag mindes tillbaka. 

Det var stängt på Dagis igår så jag var hemma med båda tjejerna, halva dagen var perfekt och den andra halvan var mindre rolig. Elisabeth bestämde sig för att skrika och gnälla halva dagen, så det var faktiskt jobbigt för jag kunde inte vara så mycket med Elleonora. 

Första barnet så känner man att tiden går för fort, men jag kan ärligt säga att nu vill jag bara att tiden ska flyga fram. Jag behöver inte uppleva mer bebismys, Elleonora är i perfekta åldern nu och det enda jag vill är att få leka med mina barn, kunna ha konversationer och slippa byta blöjor, mata och amma. 

Jag vill bara att Elisabeth ska bli större, jag är inte så mycket för bebismys, för det blir knappt någon mys.. det blir mest vagga, vagga, vagga, ge mat, amma, byta blöja, underhålla, vagga, vagga, vagga, torka spyor, ge olika droppar, tvätta en massa kläder, oroa sig, försöka hjälpa henne att bajsa, massera magen, vagga, vagga, vagga, bära, bära och bära. 

Det är inte som på film där bebisarna är tysta och bara sitter och ler, att man ligger med bebisarna i sängen och myser och dem somnar helt plötsligt av sig själva.. 

Jag har så sjukt ont i min rygg, det är obeskrivligt, sedan tror jag att jag fick en skada på svanskotan vid förlossningen för det gör så jäkla ont när jag sitter. 

Hursomhelst, jag skulle egentligen bara lägga upp några härliga snöbilder :P 

 
/ Lilié 
#1 - - Lisa:

Jag håller helt med dig. Min tjej är 1.5 månad och jag längtar tills hon blir iaf 6 månader. Äldre sonen får inte mycket av min tid just nu tyvärr, tur han får gå på förskolan några timmar.

#2 - - Emnitus - Mode :

härliga foton!

ha en underbar dag
kram kramis

#3 - - Erica:

Vad har du för vagn? 😍😍

Svar: Jag har många vagnar. Men denna vita heter Turran. Jag älskar den! Har haft den till båda mina tjejer :)
Lilie Biskopsdotter

#4 - - Petra Gashi:

Känner igen det där precis! :P
Första sex månaderna känns onödiga. haha. Man hinner inte alls vara med sina äldre bara.
Ska bli så roligt sen när alla är lite större och man kan hitta på kul saker med dem!

Till top