MINA ÄLSKLINGAR

Allmänt, ELLEONORA, LILLA E / babyoverall, barnkläder, biskopsdotter.se, lundmyr, lundmyr of sweden, onepiece, sparkdräkt / Permalink / 1

Jag har fått hem lite nya kläder från Lundmyr till tjejerna och i morse så hann jag faktiskt ta lite bilder på dem båda innan Elleonora skulle åka till dagis. 

Hela familjen var uppe vid 07:00 och så åt vi frukost tillsammans i vardagsrummet. 

Linus har varit föräldrarledig enda sedan Elisabeth föddes, det har betytt så mycket för mig då jag inte alls mått så bra. 

Men nu börjar jag känna lite mer glädje och ork, dock så är jag lite orolig över att Linus ska börja jobba nästa vecka, men så är det. 

Men tillbaka till kläderna, jag tycker att det är så roligt att klä tjejerna i likadana kläder och det tycker Elleonora också. 

Det kan vara rätt svårt att få på Elleonora kläder, men nu när hon får ha likadana kläder som sin lillasyster så blir hon jätteglad! :D 

 

Den här mysiga Onepiecen finns i storleken 0-6 år, perfekt när man har syskon! 

(Nu är den även nesatt i pris)

Ni hittar den HÄR

Elleonora är så duktig med Elisabeth, det har gått så bra hittills (peppar, peppar) 

Jag är faktiskt lite förvånad, jag trodde att hon skulle bli avundsjuk och kanske till och med "ogilla" Elisabeth, men nej, Elleonora är så förstående, kärleksfull och omhändertagande. 

Lycka <3 

/ Lilié 

#1 - - Maria:

Så fina!
Vad skönt för dig att han varit hemma det är verkligen guld värt. Min sambo är föräldraledig varje fredag och vi har också en treåring och snart en 6 månaders bebis. Så jag kan verkligen relatera till det du skriver om. ❤

Till top