NYA RUTINER

Allmänt / biskopsdotter.se / Permalink / 0

Nu har Linus börjat jobba igen och det känns som att jag också har gjort det :P

Att ha barn är verkligen ett heltidsjobb och många gånger undrar jag hur "andra" klarar det, man bara gör det för att man måste. 

Men jag tänker ofta på dem som har fler barn och tänker att dem är helt otroliga, typ dom som har 5-10 barn, hur gör dem? 

Jag har inte hunnit blogga, det har verkligen inte funnits en enda minut över, jag vågar knappt röra mig när jag fått Elisabeth att somna för det är inte värt att hon vaknar :P

I måndags så skrek hon hela dagen för hon hade ont i magen, i går kväll kom bajset och hon blev en ängel igen. 

Tänk att hela dagen styrs av ifall en liten bebis har bajsat eller inte, jag började nästan gråta när hon bajsade i går för då kanske det skulle bli en hyfsad natt, och det blev det <3 

Hittills har morgnarna funkat bättre, jag har märkt att det går lättare om Elleonora får vara med och hjälpa till så mycket som möjligt. 

När jag går på toa så sitter hon och vaggar Elisabeth och stoppar in nappen när hon tappar den, hon hjälpte mig i morse med att mata Elisabeth medan jag gjorde mackor till henne och sedan så springer hon efter papper när Elisabeth spyr. 

Man märker att Elleonora blir stolt när man säger till henne att hon är en duktig storasyster och hon tycker att det är jätteroligt att få ansvar och hjälpa till. 

I går när jag lämnade Elleonora på Dagis så fick hon visa upp Elisabeth för alla kompisar, alla barnen buffade och knuffade varandra för att få en glimt av Elisabeth och några ville känna på henne hela tiden, peta och klämma. Elleonora var sååå stolt :P 

Dock fick jag reda på att det gick magsjuka på hennes avdelning efter att alla klämt på Elisabeth… hoppas att vi klarar oss! 

Jag märkte även nyss att jag är fast här hemma för några grävmaskiner har grävt upp hela utfarten (fiber) så jag kommer ingenstans, hoppas att dem blir klara idag!? 

 
/Lilié
Till top