STOKKE

Allmänt / babyworld.se, biskopsdotter.se, stokke / Permalink / 1

(Sponsrat Inlägg) 

Då har man börjat planera matstol till Elisabeth. 

Det är några månader kvar innan hon kan sitta stadigt, men tiden flyger verkligen fram och snart är det 2018 :P 

Jag har nog haft de flesta matstolar till Elleonora, jag har bytt och provat nya under hennes 3 år. Nu har hon en vit matstol liknande Stokke Tripp Trapp stol, sedan har hon haft två olika från babybjörn, någon annan vit i trä mm. 

Men nu ska jag alltså planera en till Elisabeth och jag funderar på Stokkes Tripp Trapp stol, den finns hos babyworld.se till ett välidgt bra pris och sedan så kan man köpa ett babyset till stolen som man kan börja använda vid 6 månader. Bebisstolen har en hög rygg och stängd front med grenrem så att barnet sitter säkert och bekvämt. 

Man kan även diska den i maskin och det är väldigt bra! 

Det kan även gillar med Stokke är att deras produkter kommer i så många härliga färger! 

Jag älskar ju färg och skulle nog välja en rosa stol till Elisabeth, fast det ska ju passa med köket också så kanske att man skulle välja en grön.. 

Sedan så har jag faktiskt funderat på att kanske byta ut Elleonoras stol som hon har nu, den känns inte så stabil och den får lätt repor. Stokke Steps skulle nog passa Elleonora just nu, den är både snygg och praktisk. 

Jag har aldrig riktigt tänkt på hur mycket som finns hos Stokke, men nu när jag besökte babyworld.se så hittade jag en massor som jag skulle vilja ha, dem har ju allt i från spjälsängar, vagnar, stolar, skötbäddar liggpåsar mm. 

Ja man kan verkligen bli galen när det kommer till babysaker, det är så roligt att testa nya grejer och allt är ju så sött. Sedan så jagar man ju alltid efter de bästa sakerna som kan underlätta ens vardag mest och bäst, jag tycker att Stokke har en hel del att kolla in där ;) 

 /Lilié 
#1 - - Sofia:

Rekommenderar varmt Stokke Steps! 😊

Till top