MEMORY BOX

Allmänt, ELLEONORA, LILLA E / alice & fox, biskopsdotter.se, bokstavslampa, förvaring, jollyroom, lådor, memorybox, väskor / Permalink / 0

Om det är något som jag saknar från min barndom så är det bilder, filmer och bara saker som handlar om mig. 

Jag har typ 5 Bilder på mig själv som liten, jag har ingen film och de personer som skulle kunnat berätta för mig hur jag var eller hur jag såg ut, dem är döda. 

Jag känner verkligen en sorg över detta, det är så typiskt att jag som verkligen bryr mig om sådant, jag har ingenting medan andra personer som inte alls är intresserade har hur mycket som helst. 

Därför har jag sedan Elleonoras födsel samlat på mig allt som kan vara till värde för henne när hon blir stor. 

Jag har sparat alla hennes dop och födelsedagskort, dopgåvor, vissa speciella kläder och skor mm och jag kommer fortsätta tills hon blir stor. 

Tidigare har jag förvarat allt detta i hennes rum, högst upp i hennes bokhylla, men nu känns det lite farligt då hon lätt kan plocka ned det och kanske börja leka med det. 

Därför har jag nu fixat tre väskor till både Elleonora och Elisabeth där jag ska förvara alla deras "personliga" tillbehör tills dem blir stora. 

Sedan har jag även fixat en stor låda där endast de absolut viktigaste kläderna och skorna kommer hamna, man kan verkligen inte spara allt för då skulle vi inte kunna röra oss i huset :P 

Sedan kommer båda tjejerna få oändligt med filmer och bilder på sig själva, Linus är också väldigt intresserad av att filma och fota så han har en drös med filmer på sin dator. 

Jag hoppas att dem kommer uppskatta detta när de blir stora, annars kommer jag själv fortsätta att spara det. 

 
 

Sedan tyckte jag att det var roligt att ha en L-lampa också, för både jag och Linus börjar på bokstaven L och Elleonora och Elisabeth börjar på bokstaven E, så nu står två fina L och E lampor i vårt sovrum och pryder väggen. 

 

Lådan, bokstavslampan och väskorna kommer från märket Alice & Fox och finns att köpa hos Jollyroom

Nu är det även väldigt nedsatta så passa på! 

/ Lilié 

Till top