EN BABYSITTER SOM VAGGAR

Allmänt, LILLA E / baby, babysitter, jollyroom, moweo / Permalink / 8

Den här helgen var allt annat än rolig, Elleonora har varit jättesjuk med hög feber och jag har också åkt på en förkylning. 

Linus och jag har i princip bara träffat varandra mellan "barnbytena" :P haha.. typ "här ta Elisabeth så jag kan gå och ge Elleonora en alvedon" eller tvärtom. 

Riktigt jobbigt faktiskt, barn har ju typ inget tidsperspektiv och när de är sjuka så spelar det ingen roll om det är dag eller natt, så vi föräldrar har ju inte fått någon sömn direkt, men så är det! 

Har några av era barn haft vattkoppor? för vi tror att Elleonora kanske har fått det, hon har prickar på benen och i armvecken samt en prick på munnen, men vi har googlat och hittar inte direkt något konkret.. jag har fått för mig att hela kroppen ska vara fylld med röda prickar och att det ska klia mm. 

Men för att prata om något helt annat, eller egentligen inte, det handlar om avlastning och en bra grej att ha när man inte har tillräckligt med armar. 

Jag pratar om denna Babysitter från märket Moweo

Den kanske kan bli vår räddning ibland, det funkade ett tag i helgen. Det är ingen "vanlig" babysitter utan den här kan vagga i sidleds i fem olika hastigheter! :D 

Den kan även spela musik och har en lekbåge, kan det bli bättre? 

 
Hon somnade! :D 
 
 

Ni hittar denna Babysitter hos Jollyroom

/ Lilié 

#1 - - emma - mode- mamma:

så underbar söt! =)

ha en bra dag
kramis

#2 - - Jennie :

Du har så otroligt fint hemma!

#3 - - Anonym:

Gulle ❤️

#4 - - Sofia:

Jag tror att det är så att man kan få väldigt olika många prickar nära man har Vattenkoppor... Vissa stackare får över hela kroppen, men jag har även hört om vissa som typ bara fått någon enstaka prick.....
Tror inte jag hade jättemånga när jag hade det när jag var liten, och har inte för mig att det kliade så farligt heller...

Svar: Tack för tipset! Det kanske är vattkoppor som hon har. Får nog gå till doktorn.
Lilie Biskopsdotter

#5 - - Lotta:

Åh hon är helt bedårande 😍

#6 - - carro:

Vi hade också en baby sitter med gunga när Wille var bebis. Den var värd varenda krona och räddade min vardag. Kan hon åkt på höst blåser? Det går just nu på förskolorna här i Norrköping.

Svar: Måste kolla upp vad höst blåsor är :)
Lilie Biskopsdotter

#7 - - Anonym:

Kanske är höstblåsor? Väldigt vanligt nu

#8 - - Nathalie K:

Herregud vad hon är söt! Asså verkligen bebis gos söt! 😍 Man blir sugen igen när man ser henne! O jag måste bara säga att jag tycker du verkar vara en supermamma! Du är jätteduktig, även om det är tufft ibland. Kram från eran vän (Andreas) vän! ❤️❤️

Till top