HEIDI ÄR DÖD

Allmänt / Permalink / 1

Nu är Elleonora frisk och det känns bättre på många sätt, det har som sagt varit riktigt tufft här hemma i några dagar med sjukdom och knappt någon sömn. 

Men idag ville hon till dagis så då fick hon självklart gå dit, jag hann vila lite under dagen så det kändes super! 

Jag ber om ursäkt om inläggen är lite halvtråkiga just nu, men det händer inte så mycket mer här hemma än att vi sover, byter blöjor, ammar. går på promenader, torkar spyor och försöker hålla efter med städningen. Det känns som att jag tvättar konstant och plockar, plockar och plockar undan saker. 

Häromdagen städade jag Elleonoras rum och det kändes så skönt! Jag gick ner för att laga mat och när jag kom upp så hade hon (såklart) plockat fram allt som jag hade ställt tillbaka. 

Allt bara känns som ett ekorrhjul just nu och jag kommer på mig själv varje dag med att minnas tillbaka till när Elleonora var lika liten som Elisabeth är nu, man glömmer jättefort! 

Just nu försöker vi verkligen bara hitta snabbast möjliga lösning på typ allt så att man spar tid och hinner sova, jag beställde hem en matkasse den här veckan så att vi inte ska behöva tänka på middagen iaf, sedan så kom Linus moster med en jättesmart present, hon hade satt ihop en lättlagad middag och lagt i en kartong. Det var faktiskt superlätt att laga och gick jättefort. Det var tacobröd med en massa tillbehör så att man kunde göra "snabba pizzor", det var faktiskt en maträddning just den dagen. 

Sedan så hittade vi Heidi (vår hönsmamma) död i utegården idag, vi tror att det var en räv för hon var uppsliten vid halsen. Usch det känns så hemskt, vi tog en promenad till skogen och la henne där bland löv, får hoppas att något hungrigt djur hittar henne så att hennes död inte var förgäves. 

Vi kommer sakna henne, hon hade precis börjat lägga ägg igen efter att ha ruvat hela sommaren och tagit hand om alla kycklingar. 

 
/ Lilié 
#1 - - Carro:

Va sorgligt och hemskt med Heidi :( Men fint att ni tänkte som ni gjorde!
Från det ena till det andra, era tortillapizzor såg jättegoda ut, vad hade ni på dom?

Till top