VINN TVÅ LJUSSTAKAR

Allmänt, Samarbeten, TÄVLINGAR / artflowers, biskopsdotter.se, ljusstakar, ljusstake, renhorn, renljusstake, tävla, tävling / Permalink / 48

Nu är det dags för en ny tävling på bloggen! :) 

Den här gången kan ni vinna två helt underbara ljusstakar som ser ut som renhorn från Artflowers.se till ett värde av ca 380kr! 

Ni hittar ljusstakarna HÄR

 

TÄVLINGSREGLER: 

 

1. Motivera varför du ska vinna i en kommentar i detta inlägg! 

2. I vilken stad hittar man artflowers lagerbutik? 

(Ni hittar svaret här) 

Tävlingen avslutas 12 Oktober kl 12:00. 

Vinnaren presenteras här på bloggen samma dag. 

Obs! det är viktigt att ni fyller i er mailadress då vinnaren kommer kontaktas via mail. 

Lycka till! 

 (I samarbete med artflowers)

/ Lilié 

#1 - - Nina :

Borås :)

#2 - - Elina:

1. Om jag vann skulle jag ge dessa till min sons gudmor. Hon samlar på liknande prydnader, och jag skulle så gärna vilja ge henne nått för att visa hur mycket vi uppskattar henne.

2. Borås

#3 - - Solbritt:

Hoppas jag vinner så jag kan ge dem till min dotter.

#4 - - Johannahallondoft :

Åh, så vackra! Har ingen andventsljusstake och jag är inte speciellt traditionell av mig och vill ej ha en vanlig. Dock har jag blivit mamma och tycker att det är mysigt att tända ett ljus varje advent! Jag har tänkt ha 4 vanliga ljusstakar med ljus. Har redan två likadana i nysilver som jag fått av min farmor! Dessa två hade varit så snygga till! Sen är de ju så snygga att de kommer att få stå framme året om 🖤🖤

#5 - - ÅSa H:

Svaret = Borås

Klart jag vill vinna,
jag är en krävande kvinna !
Vill inreda hemmet mitt,
så det blir för gästerna en hit !
Alla ska trivas hos oss,
då är levande ljus perfekt förstås !

#6 - - Monika Lindh:

1. Passar att duka med på min årliga Norrlandsmidag!
2. Borås

#7 - - Anonym:

Svaret är Borås.
Jag har precis ägnat hela sommaren inklusive min semester åt att bygga till DET PERFEKTA RUMMET åt dessa vackra ljusstakar. Jag tror att de skulle trivas alldeles förträffligt på bordet gjort av gamla plankor, mellan industrilampor och betongliknande golv.

Sussie Lindqvist

#8 - - Carro:

Borås 😊 jag blev helt kär i dessa ljusstakar 😍 vår inredning är mycket inspirerad av jakt och natur så dessa hade passat perfekt i vårt hem 😊

#9 - - Sara:

Svaret är Borås! Dem var riktigt fina dem, jag har en ganska liknande dock i för fyra ljus och dem skulle verkligen passa in hos oss här och jag älskar ju inredning så detta skulle platsa fint i vårt hem⚫️⚫️

#10 - - Sara:

Svaret är Borås! Dem var riktigt fina dem, jag har en ganska liknande dock i för fyra ljus och dem skulle verkligen passa in hos oss här och jag älskar ju inredning så detta skulle platsa fint i vårt hem⚫️⚫️

#11 - - Anonym:

Borås

Vet att dessa påminner min kollega om hennes uppväxt i Ukraina. Hennes pappa var jägare. Hennes kassa är tyvärr skral och jag vet hon skulle bli rörd till tårar om jag överraskade henne med dessa fina =)

Magdalena.sve@hotmail.com

#12 - - Annica:

1.Om jag vinner så kommer jag ge dessa till min pojkväns syster som älskar inredning och vill alltid ha det nyaste på marknaden.
2. Borås.

Bloodsband@live.se

#13 - - Rebecca Malmros :

Butiken finns i Borås och ljusstakarna har jag beundrat sedan jag först såg dem, de hade passat hemma hos mig! I need them!

#14 - - Mikaela Appelkvist:

1. När estetik & funktion i allra BÄSTA kombination ska få råda, är det Artflowers ljusstakar som jag i vardagsrummet vill skåda!
2. Borås

Vänliga hälsningar / "Mickan"

#15 - - Anonym:

Borås.De är ju så fina - önskar så att de blev mina!

#16 - - Titti skarp:

svar Borås
åh så fina jag gillar fjällen och renar och att vandra på kalfjället är magi så hoppas så på turen att vinna dessa fina till vårt hem

#17 - - Ullis:

(Borås) Jag vill om den ena till min vän Andreas be, som missar årets jakt för att istället stångas och i vårdnadstvist kulorna ge. Den andra vill jag behålla till mig, då liknande horn i sidan har visat sig.

#18 - - Gunilla.M.B:

Om jag dessa unika ljusstakar vann , skulle jag ge dem till min man ! Påminner om trädens grenar , eller hornen på våra Svenska renar ! Verkligen ett härligt kitt , som jag hoppas blir makens och mitt !!

#19 - - Amanda:

Åhh så fina dem skulle vara i min studentlägenhet!
Svar: Borås

#20 - - Linn:

I Borås hittar man lagerbutiken!
Vi ska bygga vårt drömhus i skogen så vore roligt med inredningsdetaljer som matchar både oss och omgivningen. Sambon är jägare så givetvis ska hans älghorn på 20 taggar upp! Dessa ljusstakar var så fräcka!

#21 - - Felicia:

I min ny köpta lägenhet finns det fortfarande väldigt mycket plats för sånna här vackra ljusstakar.
Svaret är Borås!

#22 - - Bamse_97@hotmail.com :

Svar -Borås.
Så vackra och fina -ja önskar att de blev mina, jag inget hus ännu har men strävar efter det nu på "äldre " dar, där ska gästrummet gå i samestil men kan hända innan jag har hus att jag blivit senil 😉vi får hålla tummar och tår att jag hus snart får, där skulle dessa kunna få bo och ge mig lugn och ro. Tack lile för chansen att vinna -du är en riktig inredningsgudinna 😂😉💓/Annika

#23 - - Anonym:

🎀BORÅS🎀 Precis som alla andra fina själar så skulle jag mer än innerligt vilja få äran stt vinna dessa fantastiska ögonstenar! Och jag skulle även överaska min tok intresseade sambo med dessa som både haa oehört stort intresse för inredning av just uppstoppade djur, skelett av olika slag, renfäll, kohud, lammskinn och dessa skulle passa exemplariskt i vårat otroligt mysiga och fina hem. 🙏🙏

#24 - - Malin:

Motivering: Jag skulle vilja vinna dessa till mitt hem där de skulle passa perfekt in! Jag gillar att inreda skandinaviskt med flera element från skogen och har alltid älskat horn. Dessa skulle pryda vår matplats med ett höstigt arrangemang i mitten. Svaret på frågan är Borås :)

#25 - - Lina:

Borås!
Älskar att tända ljus o mysa nu i höstmörkret.livlianlina@hotmail.com

#26 - - Ronja:

Dessa är så fina och det skulle vara så underbart att få inreda med nått nytt och fint i nya lägenheten! (Flyttar 1 november).. och jag älskar verkligen horn, de är så vackra och naturliga i utseende!

Butiken är i Borås.

#27 - - Saraa:

I Borås:)

Jag skulle vilja vinna dem för att ge till min vän som jag vet skulle ÄLSKA dem :)

#28 - - iida:

Deras lagershop ligger i Borås.
Hade jag vunnit hade jag blivit jätte glad då det snart är dags för mig att flytta hemifrån. Dessa fina ljusstakar hade gjort mycket! <3

#29 - - Lisa:

Svar: Borås
Ååh vad jag hoppas på tur, älskar de ljusstakarna

#30 - - Fatima:

1. Vår lägenhet är i ett gammalt hus och trots att den är renoverad, känns den ännu kall. Dessa fantastiska ljusstakar skulle lysa upp vårat hem i höstmörkret och värma både kropp och själ!

2. Borås.

:)

#31 - - Elin:

Borås! Jag har alltid älskat att vara ute i naturen, men också att vira in mig i varma filtar och tända ljus när det är kyligt ute. De ljusstakarna skulle passa mig perfekt och ge mig en känsla av natur även hemma. <3

#32 - - Kristina Gustafsson:

1. Såå fina ljusstakar, de skulle verkligen förgylla vårt hem och göra hösten/vintern mindre kämpig och mörk!
2. Borås

#33 - - Anonym:

Att få utöka min samling på ljusstakar vore fint 👌🏻 En perfekt avkoppling är att tända ljus och andas ut när barnet mitt har somnat.
Det andra svaret ni vill ha är: Borås!

#34 - - Anna:

Kan det va borås :)
Jag skulle ge dessa till min 6 åriga son som är tokig i älgar, rådjur och renar, ja allt vilt som hör skogen till :) han brukar leka att han är en liten jägare och ha en gammal jakt keps på sig och smyga runt på gården. Han skulle bli gladare än gladast om han fick ställa dessa i sitt fönster i sitt rum :)
Mvh Anna

#35 - - felicia:

Min motivering lyder följande... Håller på att göra om i hallen, har målat stolen vit, har plockat bort och ställt dit en fin liten kvist från naturen, men! Någoting saknas... Jag hade funderat på att köpa en ljusstake, men så trillade jag inte på din blogg och såg dessa underbara, naturfina och väldigt unika ljusstakar... De skulle passa perfekt i mitt boho/shabby hem som ett varmt välkommnande varje gång man kommer in genom dörren!

Borås är svaret på fråga 2. :)

#36 - - yvonne myren:

Vackert i mitt hem,med fina stakar och ljus,det värms i hjärtats glädje sångs brus. hoppas på tur

#37 - - Malin :

1. Ljusstakarna skulle göra sig så fint på vårt matbord nu när jag håller på att göra om härhemma. Försöker rensa ut shabby chic till förmån för höstens trend naturmaterial och stramare linjer på möblerna. Svarvade vita ljusstakarna åker direkt till röda korset om jag vinner dessa skönheter!

2. Borås :)

#38 - - Linda Carlsson:

Borås...
Jag skulle bli jätteglad om jag vann eftersom inredning är något som jag älskar och är ett av mina stora intressen. Dom skulle bli såå fina i min hall. 😊

#39 - - Annika Nilsson:

Jag dejtar en underbar man och häromhelgen lagade jag en romantisk trerätters middag som vi njöt av på kvällen. Men det var något som fattades. Ljusstakar med levande ljus på bordet! Vi fick nöja oss med tråkiga värmeljuslyktor från Biltema på bordet.....Vid nästa romantiska middag så ser jag fram emot att få duka bordet med dessa vackra renhornsljusstakar som passar utmärkt för min norrländska dejt!

Svar: Borås

#40 - - Amanda:

När vi nu mot mörka tider gå, vill jag bringa ljus i varje liten vrå.
Dessa horn är riktiga guldkorn.. Vore fantastiskt att få pynta med dessa i köket, skulle bringa glädje inför kommande julstöket.

Svar: I Borås finner man lagerbutiken.

#41 - - EvaMar:

1. Med rötterna högst upp i norr
vill jag inreda hemmet med lappländsk knorr.
Unik design dessa ljusstakar har -
ger skönhet, ljus - och minnen om barndomsda'r.

#42 - - EvaMar:

Svar 2: BORÅS

Råkade posta kommentaren innan den var komplett. Här kompletteringen.

#43 - - Trisse:

Borås

Vår underbare granne Roland är älgjägare och skänker oss varje år flera kilo älgkött. Dessa vackra ljusstkar skulle han få som ett lite tack för all god mat.

#44 - - Jenny Hansson :

1. Men underbara! Gav min mamma en födelsedagspresent förra året liknande dessa, men i större format. Dessa hade passat super som årets present och komplettera hennes bordsdekoration till fulländelse i höst och till jul. Underbart! 2.Borås

#45 - - Amanda:

Borås är svaret!😎
Nu har jag och sambon flyttat till eget, tagit det vuxna steget. Jag har sett fram emot att bli stor, bilda något personligt där jag bor. Som alla vet så är ekonomin som ung inte på topp, men att det ska bli fint ändå är mitt hopp. Min inredning har för det mesta varit på rea, direkt från fyndhörnan på IKEA. Opersonligt & tråkigt, kantigt, fult & bråkigt. Hjälp mig bryta detta enformiga mönster, dessa ljusstakar hade gjort under i mitt fönster!🦌🦌

#46 - - Helena Jardelid:

Svaret är Borås!

När vi köpte vårt fritidshus beläget i skogskanten vid slutet av en väg så fick vi en vacker prydnad i form av en ren av min bästa kompis i inflyttningspresent. Den passade fantastiskt bra på sin hylla i köket bredvid vedspisen och vi pratade flera gånger om vad glada vi var i den. Tyvärr till vår sorg så råkade min mamma välta den i golvet så den gick sönder när hon städade... Så att få ställa dessa vackra ljusstakar på den numer tomma platsen i köket hade känts fantastiskt bra!

#47 - - Sanna:

Jag bara älskar de ljusstakarna, har precis flyttat och har många tomma utrymmen men uterummet hade fått ett riktigt lyft med dessa ursnygga ljusstakarna. Hoppas, hoppas.

Svar: Borås

#48 - - eva fridström:

1 Jag skulle vilja behålla dom själv och ställa dom vid min hörna där min sons kort står som minne då vi mista honom i CANCER för snart två sen och det är föst nu jag orka göra en hörna för honom hemma .
2 Borås

Till top