ROSA GRACE - AMNINGSBH

Allmänt, Samarbeten / amma, amningsbhar, bh, biskopsdotter.se, glammom, rosa grace, spets / Permalink / 0

Nu ammas det för fullt här hemma, det är egentligen ingen idé att ens ha några kläder på sig då tutten åker fram varje timme :P 

Men man vill ju ha kläder på sig ibland och då är det väldigt bra att ha snygga och sköna amningsbhar, jag hittade mina hos glammom.se och är väldigt nöjd! 

Jag ville inte ha några vadderade Bhar då jag vill känna mig bekväm och lätt, men jag ville ändå känna mig fin och det tycker jag att jag gör i dessa söta bhar i spets. 

Jag fick hem en vit och en rosa, ni hittar dem HÄR

 

Jag tycker att de redan ligger på ett väldigt bra pris, men nu får ni även 20% rabatt om ni anger koden "lilie20" i kassan. 

Koden gäller fram till 26 September. 

 / Lilié 

NORDBJÖRN FRÅN TOPP TILL TÅ

Allmänt, ELLEONORA, Samarbeten / barnkläder, biskopsdotter.se, jollyroom, nordbjörn, overall, vinterjacka, vinterkläder, vinterstövlar / Permalink / 0

Som ni säkert vet vid det här laget så älskar jag märket Nordbjörn <3

Jag kommer klä mina döttrar i höst och vinterkläder från dem i år också, jag är så nöjd och nu finns det en massa fina nya färger och modeller hos Jollyroom så gå in och titta! 

Ni såg kanske overallerna som jag visade er förra veckan på bloggen? 

Här kommer fortsättningen, Elleonora har fått hem varma fodrade skor, mössa, vantar, vinterjacka och ett härligt fleeceställ. 

Elisabeth har fått likadan mössa och vantar så systrarna kommer matcha varandra <3 

 
Så söt! 
 
 

Kan man säga att hösten är här nu? det känns som det iaf. 

Visst ser kläderna härliga ut, de är så mjuka och sköna, jag skulle verkligen vilja ha likadana själv :P 

Vi har tagit en del turer nu med syskonvagnen och det funkar så bra, nu känns det som att vi börjar få lite koll på det här med två barn ;) 

 

Här hittar ni skorna, mössornavantarna, fleecekläderna och jackan

 / Lilié 

BEBISBUBBLAN

Allmänt / Permalink / 3

Ja vi är verkligen inne i en bebisbubbla nu och visst är det underbart från och till. 

Men det är sjukt jobbigt också, ett rent helvete rent ut sagt ibland. 

Jag börjar känna av sömnbristen, jag är lättretlig och får nypa mig i armen från och till. 

Jag har även haft en "Baby Blues" och är väl inte helt mig själv ännu, jag kan gråta från och till, känna oro och bara undrar hur vi/jag ska klara detta. 

Snart är bebisbubblan slut och Linus ska tillbaka till jobbet mm. Jag vet att det kommer gå bra och om några månader så har vi koll på detta och allt kommer kännas så mycket enklare. 

Är det fel av mig att önska att tiden ska gå lite fortare? Jag vet att det kommer bli så mycket enklare bara Elisabeth kan hålla upp huvudet och kanske ligga ner på golvet och leka lite själv. Hon är ju så otroligt skör just nu och man vågar ju knappt låta Elleonora hålla henne mm, jag vill ju att Elleonora också ska tycka att det är roligt och vi försöker involvera henne i det mesta, men jag känner ändå en sorg över att inte kunna vara med Elleonora lika mycket som innan, hon är hemma och jag hör hennes röst, jag sitter på hennes rum och försöker leka med henne men Elisabeth är där och behöver mig nu, det är bara så. Jag känner mig så taskig när jag måste avbryta en lek och gå och amma Elisabeth, men jag märker att Elleonora har börjat acceptera det nu så det är bara jag som ska göra det också. 

Vi visste att det skulle bli tungt de första månaderna, ingen sömn, ingen tid till något , mindre tid med Elleonora och en massa jobb. Jag klagar inte, jag bara tycker att det är sjukt jobbigt just nu och vill bara berätta att allt är inte en dans på rosor och "bebisbubblan" är inte så rolig och mysig som alla verkar tro. 

Självklart så myser vi och jag tittar på Elisabeth och blir jättelycklig, men att stirra på en bebis 24/7 blir rätt tråkigt också och det är sjukt skönt när Linus tar henne någon timme så att jag kan duscha, äta och bara sätta mig vid datorn ett tag. 

Dagarna går typ in i varandra och man har inte riktigt koll på någonting, mat? när och vad ska vi äta? Sova? 

Det har blivit en del skräpmat dessa veckor och det känns ju inte heller så bra. 

Men som sagt, det är bara att hålla ut, njuta av de stunder som är underbara och samla energi då, försöka hålla fast Elleonoras rutiner så att inte allt blir fel i hennes huvud också. 

Hon mår jättebra av att gå på dagis så det känns som en lättnad och hon har inte blivit störd på nätterna av oss, så något gör vi rätt :P 

 De dagar som Elleonora är hemma har vi försökt ta promenader, lekt på hennes rum och så har hon och Linus åkt iväg ibland. 

 
Dagens middag.. 
 
 
/ Trött mamma 
Till top