BABY BREZZA

Allmänt, ELLEONORA, LILLA E / baby brezza, biskopsdotter.se, jollyroom, mjölkersättning, välling / Permalink / 1

Mjölkersättningens och vällingens "Moccamaster" skulle man kunna kalla denna maskin! 

Vilken lyx :D 

Detta är Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingsmaskin

Den här mjölkersättningsmaskinen tillagar helt perfekt mjölk/välling på ett knapptryck, det är så enkelt så att Elleonora kan numera göra sin egen kvällsmjölk. 

Det här kommer bli räddningen när Elisabeth övergår till mjölkersättning/Välling. 

Jag ammar ju just nu och det funkar jättebra, men i början var vi tvungna att även ge ersättning då Elisabeth var rätt stor vid födseln och min mjölk inte hade kommit igång helt. 

Nu kan även Linus ge ersättning ibland om jag sover och då är denna maskin helt magisk! 

 
 
Mer info: 
 
Baby Brezza Formula Pro är en helautomatisk mjölkersättnings- och vällingmaskin i snygg design som kommer förenkla vardagen betydligt för alla småbarnsföräldrar! Med ett enkelt knapptryck förbereds och mixas mjölkersättningen/vällingen i perfekt mängd, temperatur och konsistens, helt klumpfri och utan luftbubblor.

Fyll på vatten i vattentanken och valfritt pulver i pulverbehållaren på din Formula Pro och välj önskad mängd. Välj mellan 60 ml, 120 ml, 180 ml, 240 ml eller 300 ml och tryck sedan på start. Då droppbrickan kan justeras i höjd kan vilken nappflaska som helst användas. Vattnet i tanken värms till 37°C när den är påslagen, alltid redo att serveras till perfekt temperatur. 
 
Ni hittar den hos Jollyroom
 
/ Lilié 
#1 - - Helena :

Wow! Vilken uppfinning! Tråkigt att den var så dyr bara. Jag hade gärna velat ha en 😀

Till top