BILDER FRÅN BB

Allmänt, ELLEONORA, LILLA E / bb, bb stockholm, biskopsdotter.se, förlossning, syskon dotter / Permalink / 6

Nu är vi hemma igen och vi är som sagt en till i familjen :) 

Vi har varit hemma i några dagar nu och vi börjar väl landa, det är en stor omställning och första natten var en av de värsta i mitt liv, men nu börjar vi få igång lite rutiner. 

Jag hinner knappt göra något just nu så det här kanske inte blir ett jättelångt inlägg, just nu så prioriterar jag sömn och såklart att få allt att funka här hemma med Elisabeth och Elleonora. 

Sedan så är det rätt mycket annat att stå i, vi har redan varit tillbaka på sjukhuset för PKU-test och i morgon ska vi på hörseltest, sedan är det BVC och MVC mm. 

Jag kommer nog inte hinna lägga upp någon lång förlossningsberättelse ännu, men om jag får tid så ska jag nog skriva en. 

Kortfattat så började värkarna att komma på Lördagen den 2 september och jag trodde typ att det var dags då, vi åkte in och jag fick smärtlindring och åkte hem igen. Åkte tillbaka på måndagen och fick mer smärtlindring, åkte hem och sedan på tisdag morgon den 5 september så åkte vi in och kom inte hem igen. 

Elisabeth föddes på BF (beräknad födsel) 6 september och denna gång blev det en "normal" vaginal förlossning, vilket jag är så glad över! <3 

Vi låg inne på sjukhuset i två dagar efter och det har hänt så mycket, så mycket känslor och så mycket att berätta men nu hinner jag inte skriva ner allt. 

 

Min motivation och drivkraft var Elleonora, jag tänkte och såg bara framför mig den dagen då hon skulle få träffa sin lillasyster, nu är det verklighet och jag har svårt att ta in allt. Elleonora är så stolt och passar på Elisabeth hela tiden, pussar henne, klappar henne och vill hålla henne. 

 
En bild på Elleonora, Farmor och Elisabeth: 
 
 

Elleonora sov hos sina farföräldrar under hela förlossningsveckan men kom och hälsade på de två dagar som vi låg på eftervård. 

Hon bestämde även att man skulle få Tårta när man blivit storasyster, vilket hon fick. 

Som vi har smörat för Elleonora denna vecka, hon har i princip fått allt hon velat. Det har varit tufft för henne också och mycket känslor. 

 
 

Nu är vi som sagt hemma och försöker landa i allt detta, ibland överväldigas man av lycka och ibland så går tankarna åt ett annat håll, man blir orolig och undrar hur man ska få ihop allt. 

Men det har inte ens gått en vecka så man får bara ta de som det kommer. 

 

Det kommer mer bilder, jag lovar. Men jag tänker inte stressa. 

Elleonora och Elisabeth är så sjukt lika varandra, jag ska leta fram bilder på Elleonora när hon var nyfödd senare så får ni se. Det enda som skiljer dem ifrån är ögonfransarna, Elisabeth har inte alls lika långa som Elleonora föddes med, men annars är det som att hålla i Elleonora på nytt. 

#1 - - Elin Bjurek:

Åh vad underbart, grattis!!! <3 <3

#2 - - Elin:

Åh, så kul! Grattis!

#3 - - Sanna:

Stort grattis igen. :) Det tog cirka en månad tills vi alla hittat en ny rutin och kommit till ro med den när Victor kom. Var en riktig berg och dal-bana den där första månaden och som du skriver. Vi smörade mycket för storebror med. ❤ kram på er

#4 - - Sofia:

Men så fin och så skönt att elleonora tar det bra, det är allt ett helt nytt pussel att få ihop med bebis och storasyskon, men allt går 💓

#5 - - Shanta :

Grattiiiis!!!! Åååh så kul att se bilderna på Eleonora. Vi fick barn samma år 2014 och så fick jag mitt andra barn nu 2017 för 2 mån sen. Så himla kul att följa er från att Eleonora föddes tills nu och se henne bli storasyster :D
Första 2 veckorna kommer vara tuffa, mkt känslor och man känner sig nedstämd. Men jag lovar det går över. Håll ut och var mkt bara ni 4. Ta emot besöken senare.
Jag tror nu när min flicka är 2 mån som jag känner mig lite mer varmare i kläderna, även fast det är tufft vissa dagar att bolla med två barn. Men vi vet ju att det är värt allt och att man får njuta senare när dom blivit lite större ❤️
Lycka till och njut av denna fina tid!

Svar: tack ♥️
Lilie Biskopsdotter

#6 - - Anonym:

❤❤❤ Ni kommer att fixa det fint!

Till top