BJÖRNBÄRSSNÅR OCH INVIGNING

Allmänt / heidi klum, lidl / Permalink / 2

Vi har ett björnbärssnår en bit bort från vårt hus och i går tog vi en promenad dit med vagnen och plockade lite bär. 

Det fanns hur mycket som helst så jag är nästan sugen på att gå och plocka mer, kanske blir till helgen när Elleonora är hemma också. 

 

I måndags var det även invigning av den nya Lidlbutiken här där vi bor, det känns jätteskönt att det har öppnat en ny matbutik då vårt Coop är helt förfallet och känns väldigt trist. 

Dock så har ju inte Lidl allt man behöver, deras hygien, barnmat, blöjor och vegetariska sortiment är ju inte det bästa. 

Men de har bra frukt och grönt och så är det kul med lite nya smaker och utländskt sortiment. 

De har ju även väldigt bra "prylsortiment" från och till, just nu har de ju en klädkampanj tillsammans med "Heidi Klum" och det fanns faktiskt rätt fina grejer, jag var på väg att köpa flera plagg men sedan så ångrade jag mig då det känns som att alla kommer ha dessa kläder :P 

Jag har lite blandade känslor när det kommer till Lidl, jag jobbade faktiskt på Lidl under ca 3 månader i Hammarby Sjöstad för typ 7 år sedan eller om det var längre sedan.. Det var det värsta jobb jag haft, ett riktigt slit och släng jobb där man som anställd inte var värd någonting (tycker jag). Det slutade med att jag helt spontant bara reste mig från kassan och gick raka vägen in på lagret där personalrummet var, gick fram till Regionchefen som var där den dagen och skällde ut honom totalt, bytte om och gick hem och satte aldrig min fot där igen. Regionschefen var även en riktigt "sliskig" typ som flirtade med typ alla kvinnliga anställda, usch vad det var obehagligt att jobba där, så fort han kom in i butiken så kände man ett obehag. 

Men men, mycket har hänt sedan dess och denna butik som har öppnat här i Kungsängen är riktigt fin och väldigt stor. Det känns kul att den har öppnat! 

Vi tog även med Elleonora dit efter dagis och då hade de fiskedam och så fick alla barn ballonger, det var väldigt uppskattat. 

 
 

Jag hittade en massa roliga matgrejer, köpte på mig lite enkel mat som går snabbt att tillaga nu när man går hemma med en bebis. 

Jag blev mycket glatt överraskad utav deras sallader. 

 
/ Lilié 
#1 - - Johanna:

Jag jobbar ju på lidl och handlar det allra mesta där. Finns inget bättre fruko och grönt sorti,ment enligt mig ochb deras blöjor var de enda min dotter inte fick utslag av så dem är jag så tacksam för att jag hittade!

Svar: Ja Lidl är bra på många sätt :) har inte testat deras blöjor. Har dem byxblöjor? :)
Lilie Biskopsdotter

#2 - - Johanna:

Ja byxblöjor finns, dock tyckte jag att dessa var ganska små i storlek om man jämförde med deras vanliga blöjor.

Till top