HELGEN

Allmänt / bebis, biskopsdotter.se / Permalink / 1
I morgon börjar "verkligheten" igen. 

Linus ska tillbaka till jobbet och jag blir hemma med Elisabeth och ska lämna och hämta Elleonora på dagis själv. 

Det kanske inte låter så jobbigt, men det kommer bli rätt stressigt och jag har lite ångest över det faktiskt.. får se om vi ens kommer till dagis i morgon :P 

Nu i helgen har vi firat bröllopsdag, tiden går framåt och fort! Jag räknade ut att jag och Linus har varit tillsammans i 13 år och varit gifta i 6 år nu.. 

Det är häftigt när man tänker på den första gången vi möttes, inte visste vi då att vi skulle gifta oss och få två döttrar, bo i ett hus på landet med höns, katter och kaniner. 

Det är så mycket som hänt sedan dess och när jag ser tillbaka på bilder så var vi sjukt små men ändå så stora. 

Jag har redan nu börjat tänka på att Elleonora eller Elisabeth kanske kommer hem med en kille när de är 15-16 och det kanske är deras kärlek för resten av livet. Jag ångrar inte att jag träffade Linus, men ibland så undrar jag lite över vad som hade hänt om vi inte hade träffats. Jag var ju verkligen en sådan där person som skulle kunnat flytta utomlands och rest runt jorden, kanske träffat någon i ett annat land och flyttat dit. Det är nästan lite läskigt när man tänker på det, kanske finns det någon "mening" med allt vi gör? Jag kan ibland bli rätt så förvånad över att det faktiskt blev jag och Linus tillslut, jag gjorde slut så många gånger när vi var unga och vi har haft "pauser" mm, men ingen träffade någon ny och vi hittade alltid tillbaka till varandra, ibland av en slump och ibland av saknad. 

 

Här kommer lite bilder från helgen:

Det är lite svårt att  fira något när man har en liten bebis hemma så denna bröllopsdag blev inget speciellt, vi köpte en tårta och skålade lite, om jag ska vara ärlig så hade Linus till och med glömt bort att vi hade bröllopsdag så jag köpte blommor till mig själv.. jag blev lite ledsen först men sen så rättade han till det. 

Han får en ny chans nästa år. 

 

Både tomten och alla djur har i princip fått klara sig själva i några veckor, det har varit så mycket annat. Men nu i helgen så tog vi tag i allt, städade hos hönsen, klippte gräset och rensade bort alla döda blommor mm. 

En massa tomater hade det blivit också. 

 
Kycklingarna är inte några kycklingar längre.. :P 
 
 

Kusinbesök: 

 

Pyssel, trycka händer i lera: 

 
 
God Kväll! 
 
/ Lilié 
#1 - - Anonym:

Hoppas det gick bra med lämning och hämtning! Man klarar mer än vad man kan tro. Ibland behövs ett par djupa andetag men allt löser sig alltid 😊 / mamma till en tvååring och en 8-månaders

Svar: Det funkar, men jag är typ sönderstressad :p inte en morgon utan bråk 🙁
Lilie Biskopsdotter

Till top