SYSKONVAGNEN ÄR HÄR!

Allmänt, ELLEONORA, Samarbeten / att vara gravid, bebis, bebis nr 2, beemoo, biskopsdotter.se, jollyroom, regnskydd, swing, syskonvagn / Permalink / 1

Först tänkte jag att vi inte kommer behöva en syskonvagn då Elleonora snart är 3 år och går själv. 

Men sedan så kom jag på att det visst skulle vara bra med en syskonvagn då man tar väldigt mycket och långa promenader under det första året med en nyfödd. 

Det skulle inte gå att promenera långa sträckor med Elleonora och "Lilla E" utan en syskonvagn, sedan så känns det så skönt att ha koll på båda barnen i samma vagn. 

Elleonora tycker även att det ska bli jätteroligt att sitta bredvid "Lilla E" när de åker vagn, hon pratar ofta om vad hon ska visa henne och att dem ska hålla handen. 

 

Vi testkörde vagnen från Beemoo häromdagen ner till vattnet där vi fikade. Det kändes lite märkligt att köra en syskonvagn och framförallt så kändes det mycket större, det kommer ta ett tag att vänja sig vid storleken, men trots det så är jag ändå mycket positivt överraskad över hur lätt det ändå var att styra denna vagn. 

Den har stora svängbara hjul och så är den rätt hög och det känns jättebra när man bor såhär ute på landet där de flesta vägar guppiga och grusiga. 

Jag älskar färgerna, grått med bruna detaljer är så snyggt! 

Jag fick även med ett tillhörande regnskydd, det var tur för jag hade inte ens tänkt på att man måste ha ett större med en syskonvagn och nu är ju hösten på ingång så ett regnskydd är ett måste! 

Nu hoppas jag att mina stora kula på magen förvandlas till en bebis som kan ligga i vagnen den här veckan :P 

Vagnen har två sittdelar och man kan köpa till liggdelar, jag bytte ut en av sittdelarna till en liggdel nu och så spar jag sittdelen tills det är dags att byta igen. 

Såhär ser vagnen ut med sittdelarna på: 

 
Mer info om vagnen: 
 
Beemoo Syskonvagn Swing är en smidig syskonvagn med svängbara framhjul med låsspärr. Med sina stora lufthjul fram och bak bjuder vagnen på en mjuk och bekväm åktur. Handtaget går att justera (ca 80–110 cm) så att alla förare bekvämt kan köra vagnen. Sitsarna har steglöst individuellt ställbara ryggstöd inklusive rejält viloläge. De stora suffletterna kan justeras steglöst och skyddar bra mot vind och sol. För transport fälls vagnen enkelt ihop och säkras med transportlåset. 

- 5-punktsele med mjuka muddar
- Transportlås
- Två stora varukorgar
- Säkerhetsbyglar
- Fotbroms
- Justerbart handtag
- Justerbara suffletter
- Justerbara ryggstöd

Liggdel till syskonvagnen Swing från Beemoo. Liggdelen har en skön madrass och en stor sufflett. Bärhandtagen går att gömma undan i fickor på korgens sidor. 

Maxvikt: 9 kg. 
Innermått: B27 x L71 x ca H20 cm. 
Material: 100 % polyester. 
Färg: Grå. 
 
 Vagnen finns hos Jollyroom
 
/ Lilié 
#1 - - Johanna :

Vilka fina färger! Riktigt fin för att vara en syskonvagn. Kram

Till top