UPPDATERING OCH GASTON LUGA

Allmänt, Samarbeten / bb, bb stockholm, biskopsdotter.se, bricanylspruta, gaston luga, gravid, mode, ryggsäck / Permalink / 1

Jag är fortfarande hemma och väntar på att de "riktiga" värkarna ska starta. 

I går hade jag så ont och jag trodde verkligen att förlossningen var på G så vi åkte in till BB på natten, där konstaterade man att jag var i "Latensfasen" men det hade inte hänt så mycket. Jag fick en bricanylspruta i låret, en morfintablett, en sömntablett, två alvedon och så åkte vi hem igen. 

Jag sov sjukt bra och värkarna var som bortblåsta, så skönt! 

Idag åkte vi in igen för att planera lite inför förlossningen, värkarna har avtagit en del, inte alls som i går. Men jag fick med mig morfin hem för natten så att jag ska kunna sova. Tydligen så har jag väldigt lång latensfas, det hade jag med Elleonora också. tänk så olika det kan vara. Jag verkar producera stora barn och ha lång latensfas, inte det man drömmer om precis :P 

Men vi kom iaf fram till idag att latensfasen inte ska få hålla på i en vecka, då blir bara jag och livmodern trött och det är inte bra, så jag kommer nog bli igångsatt om det inte händer något inom de närmaste dagarna. 

Nu har jag iaf fått morfin, så jag hoppas att jag kan sova i natt. 

Medan jag går här hemma och har ont så passar jag på och fixar med sådant som jag hinner och orkar med. 

Jag fick tex hem dessa underbara ryggsäckar idag från Gaston Luga som jag har ett samarbete med. 

Jag tycker om kläder och accessoarer som sticker ut så jag kunde inte hålla mig när jag fick syn på denna rosa ryggsäck, den kommer bli jättesnygg tillsammans med en skön höstoutfit. 

Jag överraskade även Linus med en ryggsäck, han blev jätteglad! 

Ni får självklart rabatt också om ni vill! :D 

Ange koden "biskopsdotter15" i kassan så får ni 15% rabatt. 

 
 
 
/ Lilié 
#1 - - Anonym:

Kämpa på, snart är lilla E här. Stor kram!

Till top