UTE MED DJUREN

Allmänt, VÅRA DJUR / barn och djur, biskopsdotter.se, vinterlek / Permalink / 2

Idag har jag och Elleonora varit på BVC med Elisabeth, hon fick två sprutor och blev väldigt trött efter det. 

Dagen började kaotiskt med bråk, skrik och gråt. 

Elleonora har kommit in i en period då hon inte vill vara på Dagis, det är bråk varje morgon och jag har lagt mig flera gånger för att jag tycker synd om henne, så även idag. 

Fast idag åkte vi iaf till Dagis, jag drog in henne i bilen med bara tjocktröja och skor, när vi väl kom fram började hon gråta floder och ingen fick röra henne. 

Hon drog i alla trådar, hon påstod att hon var sjuk, hade ont överallt, fröknarna är dumma mot henne, hon har ingen kompis där, det är inte roligt där, hon vill följa med till Doktorn med Elisabeth, hon hade feber, hon ville sova och orkade inte mm. 

Hela förskolan stod och tittade på henne, förutom en liten flicka som jagade efter Elleonoras nalle "Bibbi" från babblarna. 

Elleonora var helt hysterisk, så vi åkte hem igen och då blev hon en solstråle igen. 

Om hon är frisk på måndag så SKA hon gå, det blir bara värre om hon är hemma för ofta. 

Som tur var så kom Linus hem tidigare idag, så skönt! 

Vi tog en promenad och sedan hängde vi med alla djuren på tomten.  

 
Snape tog en mus, skönt att han åt den ute! 
Elleonora satt en meter ifrån och tittade på.. 
 
 
/Lilié 
#1 - - Sofia:

Åh vad jobbigt med dagis 😩 min lille kille har också börjat krångla, gråta och ropa efter mig och lillasyster när jag lämnar honom....men vågar verkligen inte ta med honom hem igen då jag ska börja jobba om typ 3 veckor...hade vart och bita sig i svansen rejält, men det är verkligen ibte roligt att lämna sitt ledsna barn sådär, hoppas det blir bättre för E, Vides fröknar sa att första dagen förra veckan var han arg och ledsen ett bra tag, dag två var det ca 20 min och dag tre gick det över när jag var utom synhåll, så kanske hon får ha ett par dåliga dagar innan det vänder
Kan Linus lämna henne kanske?
Kämpa på 💖

#2 - - Malin:

Men behöver hon gå på dagis just nu?Du är ju ändå hemma med den lilla. Är väl en fas hon går igenom och som säkert ger sig så småningom. Jag tycke att om man har chansen o ha dom hemma så ta den,tiden går så fort.
Trevlig helg😊

Svar: Ja, jag jobbar ju på dagarna när hon är på dagis.
Lilie Biskopsdotter

Till top