BLOGGEN - IT OCH VARM CHOKLAD

Allmänt / IT-mästaren, Veckans blogg, biskopsdotter.se, blogg, serverdrift / Permalink / 0

Det slog mig häromdagen att jag har bloggat i 8 år nu, det känns ju helt sjukt när man tänker på det? 

Tänk att jag har bloggat om mitt liv nästan varje dag i 8 år! 

Men det är verkligen sant det man säger "Om man gillar att göra något så flyger tiden förbi" 

För mig är det så himla naturligt att fotografera och blogga. 

I början så ifrågasatte alla min blogg, många tyckte att det var löjligt, egoistiskt och egenkärt att blogga om mig själv. 

Till en viss del håller jag med, men min blogg hade ju aldrig blivit så stor som den är idag om ingen velat läsa den/om mig. 

Jag har stött på allt ifrån fans till nättroll, jag har fått så många fina kommentarer och även nätkompisar genom bloggen. Nu kan jag ju till och med livnära mig på bloggen lite grann och det känns så roligt! 

Men ibland kan man bli sjukt stressad, tex när bloggen helt plötsligt ligger nere en hel helg och man inte kan göra något utan bara vänta ut felet då jag inte har någon som helst koll på serverdrift och dylikt. 

Det har hänt flera gånger genom åren då jag anordnat tävlingar och så kan ni/läsarna inte tävla för att bloggen ligger nere! 

Nu finns ju även Instagram där man kan uppdatera om någon händer med bloggen. 

Men till något helt annat! 

Idag mådde Elleonora lite bättre (Yay!) så vi kunde vara ute i snön ett tag. Vi tog en Promenad till vattnet med vagn och pulka, när vi kom in gjorde vi varm choklad, lekte med sandlera och la varma riskuddar på fötterna <3 

Jag hoppas att hon är helt frisk i morgon för då ska hon och jag iväg och handla inför Linus födelsedag på lördag, hon har sett framemot den så länge! 

 
/Lilié

Till top