CAMPING PÅ VINTERN?

Allmänt, ELLEONORA, LILLA E / bebis, biskopsdotter.se, camping, dockvagn, swecamp, vinterlek / Permalink / 1

Jag vet att det har varit mycket prat om sommar och längtan till våren här på bloggen, så nu ska jag dra tillbaka det lite och njuta av stunden som är. 

Det är ju faktiskt vinter nu och vi har fått en massa snö här hemma så då blir det lite roligare helt plötsligt. 

Vi ska ju åka upp till Järvsö på sportlovet igen och åka skidor, jag hoppas att det blir lika vackert väder som sist, helt magiskt med all snö på träden och den rosa himlen som tydligen syns ofta där. 

Men när barnen är lite större då vill jag verkligen åka på ett "riktigt" vinteräventyr. 

Jag kommer ihåg att jag var på ett när jag var liten i Hassela, vi gjorde nog allt man kunde göra i snön. 

Vi åkte på skotersafari, bastade, åka långfärdsskidor och utför, jag tror även att vi sov ute i snön om jag inte minns fel och åt inne i en lappkåta. 

Vi bodde på ett jättelfint hotell som hade ett stort polområde med gigantisk bastu som vi hyrde för oss själva en kväll. 

Något i stil med det vill jag uppleva tillsammans med min lilla familj. Mest av allt skulle jag nog vilja åka hundspann och stanna till någonstans och grilla, kanske till och med sova ute i tält inbäddad i en tjock sovsäck och pälsar. 

Själva boendet är inte så viktigt för mig, varför inte campa mitt i vintern? 

Jag vet att swecamp.se har en massa roliga alternativ för just det jag precis beskrev. Jag gick in och tittade där och blev sjukt sugen på en riktig vinterresa :) 

Men till något helt annat! 

Idag ska jag och Elleonora åka och shoppa lite inför Linus 30 års kalas i morgon, nu på morgonen har vi lekt docka med Elisabeth :P haha, eller inte jag men Ellie. 

"Mamma, får jag köra Elisabeth i min vagn?" 

Hon fick knappt plats men jag hörde inget gnäll så jag antar att hon inte hade något negativt att säga till om, men när det kommer till Elleonora så älskar Elisabeth att vara med henne, hon blir helt tyst när Elleonora kommer fram med sitt leende. 

 
/Lilié 
#1 - - Carolina cuevas:

Min stora dröm är också att få åka hundspann 😀

Till top