SEMESTER I VÄRMLAND

Allmänt / biskopsdotter.se, camping, semester i värmland, visitvärmland, värmland / Permalink / 1

Jag skulle verkligen vilja semestra mer i Sverige, nu när vi fått barn så har vi faktiskt varit mycket i Sverige på somrarna och det är så vackert! 

Vi brukar ju åka till Järvsö både på vintern och sommaren, nu har jag hört mycket bra om Värmland och är sugen på att kanske åka dit i sommar. 

Det finns så många platser som bara väntar på att bli upptäckta! 

Jag campare en del när jag var liten tillsammans med min pappa och min bror då min bror tävlade i Gokart och åkte landet runt, jag har många fina minnen från det och skulle faktiskt vilja uppleva det tillsammans med mina barn. 

Om man funderar på att semestra i Värmland så kan jag starkt rekommendera denna sida, klicka här

De har samlat så många olika resmål och man kan titta på så många fina bilder och läsa om olika ställen. 

Man kan även klicka i om man vill ha sjönära boende eller varför inte nära till minigolf? 

Det enda som får mig att tveka ibland är vädret, man vet ju aldrig vad Sverige har att erbjuda. 

Ena dagen kan det vara strålande sol och andra dagen regn, men jag antar att det är charmen med det också. 

Det finns så mycket man kan göra fast det regnar eller är mulet. Jag kan faktiskt tycka att det är jobbigt med för varmt, så när Sverige har vackert sommarväder då duger det mer än väl för mig. 

Sunne Sommarland har man ju hört talas om, kanske är det ett ställe att besöka med barnen? Har någon varit där, eller är det någon som är i Värmland mycket, kanske till och med bor där? :) 

Nu när vi har köpt en större familjebil så känns det också rätt roligt om man skulle åka lite längre i Sverige, det är ju faktiskt betydligt billigare att semestra i Sverige om man väljer rätt ställen, och campar man så kan man ju nästan bo gratis eller likvärdigt som hemma. 

Många campingar erbjuder fina fräscha duschrum, tvättstugor och kök, så om man bara är villig att bjuda lite på sig själv så tror jag att man kan få en jättebra semester och kanske träffa nya vänner på köpet! 

 
/Lilié 
#1 - - margarethavilhelmsson:

Hej.
Bor i Värmland och där är det mycket vackert. Vi har varit och är fortfarande mycket ute och campar. Vi har husvagn haft det i många år år mycket praktiskt särskilt när man har barn. När barnen var små tog vi husvagnen och åkte till norra Värmland och åkte skidor, det fungerade jättebra även på vintern.

Svar: Tack för tips! :) det låter jättemysigt
Lilie Biskopsdotter

Till top