TVÅ VÄLDIGT BRA PRODUKTER

Allmänt, LILLA E / bebis, biskopsdotter.se, hoppgunga, jollyroom, matstol moweo, moweo, petite chérie / Permalink / 0

Det här med att ha en bebis, ja det är supermysigt stundtals men mestadels asjobbigt! 

Efter att jag lämnade Elleonora på Dagis i går så åkte jag förbi bensinmacken och köpte två celsius (Energidrycker) hon i kassan skrattade och sa "Småbarnsföräldrarnas räddning" och jag bara "A, faktiskt :p" sedan småpratade vi lite om bebisar och hur jävla jobbigt det är, hon hade själv tre barn med dem var äldre nu och hon peppade mig och sa "Det blir bättre, jag lovar" <3 

Hon tyckte inte heller att småbarnsåren var roliga, hon tyckte att det var så skönt att de var över :P aha.. så skönt att bara kunde avreagera sig på en främling sådär, hon gjorde min dag. 

Men ärligt talat, innan ens barn lär sig krypa eller gå så bär man ju konstant på barnet! Alltså konstant. 

Jag har fått inflammation i ena handleden för att jag bär så mycket på Elisabeth, jag använde bärsele också, men man bär med händerna ändå. 

Men, det finns två saker som är riktigt bra när bebisarna kommer i den här "mellanåldern" då det inte kan krypa ännu men de kan sitta med stöd och hålla huvudet stadigt. 

Jag pratar om Hoppgungan och matstolen! 

Man får typ 10-15 minuter på sig att göra något annat, det är sååå skönt! 

Den nya matstolen från märket Moweo är helt underbar! 

Jag har nog haft de flesta matstolar men den här slår alla! Jag hade Babybjörn till Ellie men den var såå liten och hon kunde bara ha den i typ 1 år sedan blev hon för tjock runt magen, men denna matstol kommer Elisabeth att kunna ha från och med nu tills hon blir tre år! Elleonora provade den häromdagen och den var lagom för henne också: 

Tur att bebisar är så söta <3 

Det är nog därför man orkar :P 

 
Och så denna underbara hoppgunga från Petite Chérie

Vi har en annan hopphunga också, men den kan man endast fästa med krok och denna kan man flytta runt på och placera under dörröppningar. 

Den känns stadig och rejäl! 

Men jag måste nog fixa hålen under armarna lite, Elisabeth är inte tillräckligt lång ännu tror jag så hennes armar åker upp, men hon är tillräckligt stor för att stå i en hoppgunga. 

Elleonora var bara 3 månader när hon började hoppa i gungan, vi väntade lite längre med Elisabeth då hon inte kändes lika stadig som Ellie. Men nu hoppar hon som en galning! Kan starkt rekommendera! 

 
Ni hittar båda produkterna hos Jollyroom
/Lilié 
Till top