BRÖSTKLINIK

Allmänt / biskopsdotter.se / Permalink / 0

Allt jobb och allt som jag hade planerat i går fick vänta, för jag har haft så ont i brösten och i går ringde jag en bröstklinik och fick en akuttid. 

Jag slutade amma för typ 1,5 månad sedan så jag tyckte att det var konstigt att det fortfarande kom mjölk. 

Läkaren konstaterade att det var mjölkstockning och att jag skulle äta Ipren i helgen och om det inte var bättre på måndag så skulle jag ringa igen. 

Jag blev riktigt orolig för jag kände knölar överallt och när jag handpumpade så kom det ut gulaktig tjock mjölk, såg ut som var typ. Men läkaren sa att det inte var farligt och hon kände även på mina bröst och jag hade inga tecken på bröstcancer, fast jag vet inte om man bara kan känna det sådär. 

Men jag skulle vila och äta Ipren och Alvdeon om det gjorde riktigt ont. Jag fick absolut inte massera brösten eller pumpa då mjölkproduktionen kommer komma igång igen då. 

Så allt fick bara vänta i går och idag har jag massor att ta igen. 

Idag har jag försökt vila och bara lekt med barnen. Vi har fikat, gjort halsband, tagit fram påskpysslet och läst böcker. 

Jag hittade en ny bok på rean igår, den handlar om en flicka och hennes pappa. 

Elleonora har saknat Linus rätt mycket de senaste veckorna för att han varit borta mycket på jobb, så jag tänkte att den skulle passa, och det gjorde den :) 

 
/Lilié 
Till top