JAG SER MIG SJÄLV I DEM

Allmänt, ELLEONORA, LILLA E / barn, biskopsdotter.se, döttrar / Permalink / 2

Jag måste medge att jag nästan varje dag ser mig själv i Elisabeth. 

När Elleonora var yngre så tyckte jag att vi var mer lika, men nu ser jag inte alls lika mycket likheter på utseendet som då.  

Självklart är hon lik mig och man ser att det är mitt barn, men Elisabeth är nästan en kopia av mig. 

Man kan ju inte motstå att undra hur de kommer se ut när det blir stora? Vad läskigt om man ser sig själv i ögonvrån, och hur blir det för Linus? Tänk om han tror att någon utav tjejerna är jag bakifrån och råkar säga något olämpligt :P 

Jag brukade låna min mammas morgonrock när jag var yngre och det hände faktiskt en gång av hennes dåvarande man kramade om mig bakifrån när jag stod och bredde mackor i köket :P Han trodde att det var mamma som stod där och skulle överraska henne med en kram. 

Jag blev förbannad och typ sa något i stil med " Vad fan gör du", ni måste förstå att jag var ungdom och hormonerna flödade, jag hade väldigt kort stubin då. 

Det var iaf väldigt pinsamt för oss båda, men mest för honom tror jag :P 

Det är fortfarande svårt att ta in att jag är mamma och att jag faktiskt fött två barn. 

Hur gick det till, och hur kom de ut ur mig? :P Jag vet ju svaren men det känns så overkligt när jag tänker tillbaka på det. 

Linus berättade att vi kvinnor har någon hormon som gör att vi glömmer smärtorna från förlossningen och hur jobbigt det var att vara gravid för att vi ska kunna föda fler barn. Det låter ju rimligt för min kropp har redan börjat fråga mig om jag ska ha ett till barn, men min hjärna SKRIKER " Är du dum i huvudet???, hur kan du ens tänka tanken???" :P 

Jag kommer lyssna på min hjärna, men det är häftigt hur kroppen fungerar, dock styrs ju kroppen av hjärnan och den kan man ju aldrig riktigt lita på.. nej jag ska inte gå in på sådana här krångliga saker, det blir bara så luddigt. 

 
 
 
Finns inget som kommer före dessa tre människor <3 
/Lilié 
 
#1 - - Fia:

Så fina ni är 😊. Du är så duktig på att hitta på saker! Kram

#2 - - Johanna:

Efter 3,5 år så kan jag äntligen börja se lite av mig själv i Alma. Innan har hon bara varit lik sin pappa men nu stämmer en hel del av hennes minspel även överens med det jag hade som liten och det är så roligt!

Till top