MIN FINA REDAHYLLA

Allmänt, MITT HEM, Samarbeten / biskopsdotter.se, boet, boet glaslåda, glaslåda, kökshylla, qvesarum, redahylla, torrvaror / Permalink / 2

Jag har velat ha en Redahylla ända sedan vi flyttade in i det här huset, jag har letat överallt och när jag väl har hittat någon så ha de varit slutsålda eller alldeles för dyra. 

En redahylla är en kökshylla med glaslådor i där man kan förvara torrvaror, det är vackert och lätt att se vad man har hemma. 

Stilen passar så bra in i vårt gamla hus och köket har jag inte riktigt fått bukt på tycker jag. Men nu börjar jag få den där känslan som jag är åt, jag vill att ett kök ska vara hemtrevligt, det ska vara lätt att se vad man har för mat och verktyg och det ska vara roligt att vistas där inne. 

Med denna nya kökshylla/Redahylla från Qvesarum blev det genast mycket roligare att laga mat. 

Jag hade så mycket nötter, frön och gryn i skafferiet som jag inte ens lagt märke till innan, nu ser jag dem och kan lätt fylla min musli på morgonen med godsaker. 

 
Ni hittar kökshyllan HÄR

Man kan även hänga hyllan på väggen, jag ville ha den ståendes på köksbänken så då vände jag på den, det funkar det med! :) 

 
 

Det finns även en mindre variant av denna hylla med endast fyra glaslådor om man inte vill ha en sådan här stor hylla. 

Sedan kan man även köpa endast glaslådorna om man vill. 

Ni hittar endast glaslådorna HÄR

 

Om ni som jag älskar inredning så kan jag starkt rekommendera www.qvesarum.se

Ha en fin dag! 

/Lilié 

 
#1 - - Ida:

Så himla fint!! Älskar den äldre stilen :-) Skulle gärna ha en likadan :-) Kram

#2 - - Ajli Müller:

det ser verkligen jättesnyggt ut :)

Till top