UTE PÅ HAL IS

Allmänt, ELLEONORA / biskopsdotter.se, head skidhjälm, hjälm med visir, jollyroom, lillsjön, skidglasögon, skridskor, ute på hal is, vinterlek / Permalink / 0

(I samarbete med Jollyroom

I går var det strålande sol ute så vi var bara tvungna att hitta på något utomhus! 

Vi bestämde oss för att åka till Lillsjön där de har plogat en bana runt hela sjön och åka skridskor

Det var Elleonoras första gång på ett par skridskor och det gick så bra som det kan gå för en treåring :P Hon ramlade och ställde sig upp, ramlade och ställde sig upp.. 

En stund ville hon inte alls åka längre och blev arg för att hon bara ramlade, men sedan så kom hon på att hon kunde gå på sidan av isen där det var mer snö och då blev det lite roligt igen! 

Jag vurpade och slog i mitt knä på isen, Linus tyckte att jag lät som en gammal tant för att jag sa "Aj, aj,aj,aj" och ojade mig :P haha.. kom knappt upp heller, Linus fick dra upp mig. 

Men det var trevligt och härligt att komma ut i kylan, vi tog med oss varm choklad också och hittade även en pulkabacke där Elleonora fick låna en stjärtlapp av en pojke (vi hade inte med oss någon). 

 
 
 
 

Måste även tipsa er om Elleonoras gröna Hjälm från märket HEAD, den är såå bra! 

Vi använde den även när Elleonora åkte skidor i Järvsö, det gå ratt använda den till allt möjligt. 

Det bästa är att den har ett visir som man kan dra ner och upp, då slipper man krångla med skidglasögon på ett litet barn. Jag skulle också vilja ha en!! :P 

 
Livet känns rätt bra ibland <3 
 
 

Det har blivit en del vinterlek i år, först trodde jag inte att vi skulle få någon snö, men det har ju visat sig vara ett riktigt snöår :) 

Det känns roligt att Elleonora börjar bli så pass stor så att man kan hitta på sådana här saker med henne! 

Här är en bild från Järvsö när vi byggde snögrotta, då ville hon ha på sig sina skidglasögon för att kunna se i grottan :P 

 

Här hittar ni Skridskor, hjälm och skidglasögon

Trevlig vecka! 

/Lilié 

 

Till top