VÅR SOLSTRÅLE

Allmänt, LILLA E / bebis, biskopsdotter.se, elisabeth, lilla e, solstråle / Permalink / 0

Det händer så mycket med Elisabeth nu! 

På bara en vecka så har hon börjat krypa, ställa sig mot saker och gå med gåvagnen. 

För ca 3 dagar sedan försökte hon ställa sig upp i spjälsängen och i går lyckades hon. Så fort hon har lyckats med något så har hon lärt sig hur hon ska göra och gör det om och om igen. 

Nu börjar det bli farligt, man måste kolla på golvet hela tiden så att det inte ligger några små saker där som hon kan sätta i halsen. Sedan måste man sätta på en henne en skyddshjälm för hon har redan slagit sig flera gånger i huvudet och man kan inte längre lämna henne i vår säng. Det spelar ingen roll om man lägger massa kuddar runt henne, i morse så var jag inne hos Elleonora och då hörde jag att det lät lite i vårt sovrum, precis när jag kommer in i sovrummet så är hon påväg att ramla ur sängen! Hon var precis vid kanten. 

Det är inte bara kroppen som hon har lärt sig att styra bättre, hon pratar och skrattar hela tiden! Hon är verkligen en solstråle just nu och man blir så glad när man vaknar upp till hennes stora leende. 

Nu börjar man få lite belöning för allt elände som varit innan, all smärta och sömnlösa nätter. Dock är nätterna fortfarande värdelösa, hon måste antingen vaggas om eller få mjölk var tredje/varannan timme ungefär.

Men dagar är mycket bättre! :D 

Hon blir så glad bara man tittar på henne och hon blir helt lyrisk när Elleonora kommer in i sovrummet på morgonen eller när Linus kommer hem från jobbet. 

Vår solstråle <3 

 
Och där kom bajset :P
 
 
Godnatt! 
/Lilié 
Till top