FULLSPÄCKAD HELG

Allmänt / Permalink / 0

Den här helgen har Linus och jag fått dela upp oss och det känns som att vi knappt har hunnit sitta ner tillsammans och bara prata. 

I går skulle jag ha åkt med Elleonora till Globen på "Walking with dinosaurs" men på morgonen sa hon att hon ville åka med Linus istället, så jag stannade hemma med Elisabeth och besökte vår bonde för att köpa lite halm till hönsen och kaninerna. 

Sedan städade vi hos dem i över en timme. 

På kvällen åt vi middag hos svärföräldrarna och nu på morgonen var Linus och sprang en hinderbana på sitt jobb, han kom precis hem och nu har han åkte med Elleonora och Elisabeth till Leo´s lekland där Elleonora är bjuden på kalas. 

Jag ska skriva klart en artikel till nästa veckas tidning och sen hoppas jag på att jag hinner slipa en byrå som jag ska måla om till tjejernas rum. 

 

Elleonora har blivit väldigt intresserad utav smink, hon kan stå hur länga som helst framför spegeln och låtsas sminka sig. 

Vi har sagt att hon är för liten men att hon kan få måla sig i ansiktet på Halloween och nu när hon skulle på prinsesskalas så fick hon ha glitter på ögonlocken och hon blev helt lyrisk. 

Det är svårt det där, jag sminkar ju mig och när hon frågar varför jag gör det, då kan jag ju inte säga att jag känner mig ful utan smink eller att jag gör mig fin. 

Jag brukar alltid säga att jag vill se ut som henne, hon har så vackra långa ögonfransar och tjocka ögonbryn mm, då säger jag det och då brukar hon säga "Jag vet, jag är jättefin" :P <3 

 
 
/Lilié 
Till top