NÄR DU BEHÖVER EN BARNVAKT

Allmänt / Permalink / 2

I samarbete med babysits

Om några dagar ska vi på begravning och då kan vi inte ta med barnen. 

Vi har funderat på hur vi ska lösa det då hela släkten ska på begravningen.. 

Jag fick lite panik när vi fick beskedet om att det skulle vara barnfritt då vi inte har så många som skulle kunna passa barnen utanför familjen. 

Och vad gör man om man verkligen inte kan hitta någon? 

 

Jag har kollat lite på vad det finns för barnvakter som man kan anlita mm, men jag har aldrig känt mig bekväm i att lämna Barnen till någon som vi aldrig träffat med kort varsel. 

Men verkligheten är ju att man ibland kanske behöver det och då hittade jag till Babysits Det är en digital marknadsplats för barnpassning där man kan hitta en barnvakt snabbt, enkelt och säkert. 

Man börjar med att skapa en gratis profil och därefter så lägger man till en detaljerad beskrivning av de barnvaktstjänsterna som man vill ha. 

Därefter så fyller man i sitt postnummer och då kan man hitta barnvakter som bor i närheten och boka ett möte. 

När man hittat den barnvakten som man gillar så uppgraderar man till premium och då kan man starta konversationer med så många barnvakter som man vill. 

Det bästa är nog att barnvakter och föräldrar kan ge varandra recensioner för att hjälpa andra användare. 

Som förälder kan man inte vara för försiktig, så jag ville kolla upp så att det verkligen var säkert att använda Babysits och till svar fick jag att det är en säker plattform som inte säljer data till tredje part.  

Jag gillar att man kan ta den tid man behöver och verkligen leta i lugn och ro efter en barnvakt som man tror kan passa oss, och sedan att man kan kontakta dem direkt på plattformen och boka möte. 

Ibland är det ju så bra att utvecklingen har gått framåt och att man verkligen kan hitta allt man söker via internet, till och med en barnvakt :) 

 

/Lilié

 

#1 - - Hanna:

Åh förstår hur du känner dig, jag som knappt någonsin lämnar bort Elsa till någon annan än familj 😩

#2 - - Anonym:

Hej! Jag skulle väldigt gärna ta hand om dina barn ibland. Bor i Danderyd.

Till top